Prijava na NewsletterPolitika privatnosti i kolačića
Croatia - Croatian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Teleskopski viličari za prodaju

U potrazi ste za teleskopskim viličarom za svoju kompaniju? U Riwalu možete kupiti visokokvalitetni teleskopski viličar. Naš široki asortiman znači da možemo ponuditi pravi stroj poduzetnicima iz mnogih sektora. Rado ćemo vam pomoći, ne samo u vezi s teleskopskim viličarima, već također i s podiznim platformama.  Naši stručnjaci rado  će vam pružiti primjeren savjet i na taj način se pobrinuti da kupite pravi proizvod za svoje poduzeće. Slobodno nas kontaktirajte!

Radna visina (m)
Godina proizvodnje
Broj sati:
Širina (m)
Dubina (m)

Detalji

Kupnja teleskopskog viličara u Riwalu

Za Riwal je kvaliteta od ključnog značenja. Naši su strojevi uvijek u skladu sa našim strogim tehničkim zahtjevima i  stvarno su sigurni za korištenje. Ako želite kupiti teleskopski viličar, definitivno napravite to u Riwalu. Nije važno jeste li dio multinacionalne kompanije ili radite kao samostalni  poduzetnik; naši stručnjaci spremni su svakom klijentu pružiti stručni savjet.  Na koncu, pravu odluku možete donijeti samo ako ste pravilno informirani.

To je jedan od razloga zbog kojih vam nudimo različite tečajeve obuke u svom centru za profesionalnu obuku za rad s podiznim platformama i teleskopskim viličarima.  Tijekom obuke steći ćete znanja o sigurnom i ugodnom radu na strojevima, da biste na svojoj novokupljenoj podiznoj platformi ili teleskopskom viličaru mogli početi raditi upućeno i s potrebnim certifikatom.

Tehnička svojstva teleskopskog viličara

Riwal je ekskluzivni distributer JLG-a, cijenjenog branda koji apsolutno zaslužuje svoj status na ovom području. JLG-ovi teleskopski viličari  mogu se koristiti za najrazličitije primjene i imaju maksimalan kapacitet podizanja 5000 kg. Doseg teleskopskih viličara u našoj ponudi je od 6 do 21 metar. Možete izabrati verziju prema svojim potrebama. Treba vam savjet u vezi s kupnjom teleskopskog viličara? Molimo, kontaktirajte nas.

Održavanje vašeg teleskopskog viličara

Ako odlučite kupiti teleskopski viličar u Riwalu, ne samo da će vam biti osigurane usluge prije kupnje, već i nakon kupnje. Možete nas kontaktirati u vezi s održavanjem vašeg  teleskopskog viličara, ili u vezi s novom kupnjom. Jasno je zašto su mnogi poduzetnici u zemlji i u inozemstvu već postali naši klijenti;  nama je uvijek interes naših klijenata na prvom mjestu i opskrbljujemo ih visokokvalitetnim proizvodima po fer cijeni. Slobodno zatražite ponudu ako ste zainteresirani.

Kupujete teleskopski viličar?

Zatražite ponudu od Riwala

Kupnju teleskopskog viličara najbolje je obaviti u Riwalu, vodećem poduzeću na tržištu podizne opreme u Nizozemskoj i u Europi. Ne samo da vas opskrbljujemo visokokvalitetnim strojevima, već također pružamo stručni savjet po vašoj mjeri, da bismo bili sigurni da ste kupili baš pravi proizvod za svoje poduzeće. Naš tim stručnjaka spreman vam je stalna potpora. Molimo, kontaktirajte  nas ako trebate još informacija ili ako želite zatražiti ponudu!

Stardadni teleskopski viličar      Rotacijski teleskopski viličar      Čeoni frontalni viličar