Prijava na NewsletterPolitika privatnosti i kolačića
Croatia - Croatian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Vertikalna podizna platforma za prodaju

Kupite Riwalovu vertikalnu podiznu platformu! Još od 1968. smo vodeći stručnjaci na području opreme za rad na visini te opskrbljujemo poduzeća u Nizozemskoj i Europi opremom za rad na visini koja savršeno odgovara njihovim potrebama. Nudimo vam širok izbor platformi za rad na visini, uključujući vertikalnu podiznu platformu. Vertikalne podizne platforme u našem asortimanu variraju u visini rada, duljini i širini i stoga su prikladne za najrazličitije primjene. Naš asortiman pogledajte ovdje!

Radna visina (m)
Godina proizvodnje
Broj sati:
Širina (m)
Dubina (m)

Detalji

Za koga je prikladna vertikalna podizna platforma?

Radite li, primjerice, u sektoru čišćenja? Onda je kupnja vertikalne podizne platforme prava investicija za vas. Ako često čistite tavane i druge objekte na visini, vertikalna podizna platforma je neophodna. Pomoću vertikalne podizne platforme se, osim prema gore, možete kretati i bočno, što je čini iznimno udobnom i širokog dosega. Vertikalna podizna platforma osim toga ima prostranu rotirajuću košaru, koja još pridonosi tom širokom dosegu.

Naravno, vertikalna podizna platforma nije prikladna samo za područje čišćenja. Primjenjiva je i često korištena i u mnogim drugim sektorima. Vertikalna podizna platforma lako stane u dizala na gradilištu jer je sam uređaj uzak. Zanimaju vas različiti tipovi ovog stroja? Onda pogledajte naš asortiman i kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja.

Kupnja vertikalne podizne platforme u Riwalu

Riwal je savršeno mjesto za kupnju vertikalne podizne platforme zbog nekoliko razloga. Kao prvo, kao renomirano obiteljsko poduzeće iza sebe imamo godine iskustva u iznajmljivanju i prodaji opreme za rad na visini; opskrbili smo brojna poduzeća u zemlji i inozemstvu opremom za podizanje vrhunske kvalitete. Pravi smo stručnjaci kad je riječ o podiznim platformama i strastveno smo posvećeni svom poslu. Sigurnost, trajnost i kvaliteta su nam na prvom mjestu, bilo da je riječ o kupnji vertikalne podizne platforme ili o iznajmljivanju viličara. Naš široki asortiman omogućuje nam da ispunimo sve potrebe naših klijenata. A što ako za traženu primjenu nije moguća naći rješenje u našem trenutnom asortimanu opreme? Tada jednostavno kreiramo rješenje po vašoj mjeri. To nije problem za Riwal!

Obuka za rad s vertikalnom podiznom platformom

Kad kupujete vertikalnu podiznu platformu, svakako želite biti sigurni da je možete koristiti učinkovito i sigurno. Da bismo ograničili rizik rada s platformama za rad na visini, Riwal nudi različite obuke u svom centru za obuku. Tu možete pohađati obuku IPAF-a, međunarodne organizacije koja je posvećena sigurnom i učinkovitom radu s platformama za rad na visini već više od 30 godina. Mi smo službeni centar za obuku, što znači da osiguravamo da naši klijenti optimalno koriste kupljeni proizvod.

Želite znati više o kupnji vertikalne podizne platforme?

Imate pitanja u vezi naših vertikalnih podiznih platformi ili želite saznati više o našoj širokoj ponudi? Kontaktirajte nas bez oklijevanja. Riwalovi stručnjaci su spremni dati vam odgovarajući savjet i rado će vas informirati o brojnim primjenama naših vertikalnih podiznih platformi. Slobodno nam se obratite putem e-maila (info-hr@riwal.com) ili nas nazovite na 01 2763 581, kako bismo vam osigurali daljnju asistenciju.

Autokošare   Pauk   Na gusjenicama   Na prikolici   Stupne platforme   Pregibna ruka   Škaraste platforme   Teleskopske platforme