Prijava na NewsletterPolitika privatnosti i kolačića
Croatia - Croatian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Zglobna podizna platforma za prodaju

Često obavljate poslove kod kojih nailazite na zapreke? Onda je kupnja zglobne podizne platforme jako dobra ideja. Riwalom je pravo mjesto za vas: tu možete dobiti informaciju o našim novim i rabljenim zglobnim podiznim platformama najbolje kvalitete. Rado ćemo vam dati savjet o različitim mogućnostima koje su vam dostupne u okviru naše široke ponude. Razmišljate o kupnji zglobne podizne platforme? Onda nas kontaktirajte!

Radna visina (m)
Godina proizvodnje
Broj sati:
Širina (m)
Dubina (m)

Detalji

Koje vam se opcije nude?

Kao što vidite, naša ponuda novih i rabljenih zglobnih podiznih platformi vrlo je široka. Različite dimenzije i  radne visine zglobnih podiznih platformi promišljeno su razvijane da bi odgovarale različitim primjenama. Podizni kapacitet, vrsta pogona i težina također variraju. Stručnjaci u Riwalu već godinama daju personalizirane savjete vlasnicima poduzeća. Oni će vam također pomoći da pronađete pravu zglobnu podiznu platformu za vaše poslovne aktivnosti ili projekte.  Zbog svog velikog iskustva, znat će vas uputiti na pravu opremu.

U Riwalu smo svjesni da je kupnja zglobne podizne platforme velika odluka za vaše poduzeće. S druge strane, kupnja zglobne podizne platforme može biti  pravi strateški korak za vaše poduzeće. U Riwalu također nudimo mogućnost unajmljivanja. Odluka o tome je li bolje kupiti ili unajmiti zglobnu podiznu dizalicu ovisi o vašim poslovnim aktivnostima i učestalosti uporabe. Naš strojni park za iznajmljivanje s više od 13000 strojeva obuhvaća platforme za rad na visini za svaku primjenu. Kad unajmite zglobnu podiznu platformu, ona vam, ako je to potrebno može biti dostavljena točno na lokaciju upotrebe i, naravno, možete računati na savjet i posvećenost naših stručnjaka. To je zato što je Riwalov krajnji cilj ispuniti sve klijentove potrebe  u vezi s opremom za rad na visini, bez obzira na to je li riječ o prodaji ili iznajmljivanju opreme.

Primjenjivost zglobne podizne platforme

Zglobna podizna platforma je posebno fleksibilna i višestruko primjenjiva. Zbog toga je zglobna podizna platforma popularan komad opreme. Savršeno je uporabna u projektima kod kojih je potrebno premostiti više prepreka jer  zglobna podizna platforma kombinira svoj doseg sa specifičnom visinom pregiba. Zglobna  podizna platforma omogućuje vam puno veći doseg nego bilo koja druga platforma za rad na visini. Možete također izabrati hoćete li kupiti zglobnu podiznu platformu na električni ili dizelski pogon. Model s baterijom idealan je za rad u zatvorenom (bijele gume znače da platforma ne ostavlja iza sebe nikakve tragove), dok je model s dizelskim pogonom prikladan za neravne površine. Jeste li znali da je zglobna podizna platform samohodna? To je praktično!

Želite li kupiti zglobnu podiznu platformu?

Pa možete to napraviti, u Riwalu! Naši stručnjaci su spremni pružiti vam sve informacije potrebne za kupnju vaše zglobne podizne platforme. Ne samo da ćete uživati u prednostima izvrsnih usluga u  trenutku kupnje, već također možete računati na Riwalovu uslugu i ubuduće. Pobrinut ćemo se za servisiranje vašeg stroja i možete nas kontaktirati u vezi s novim dijelovima. Pridružite se brojim domaćim i inozemnim vlasnicima poduzeća i odlučite se za zglobnu podiznu platformu iz Riwala, svestranog dobavljača i upućenog partnera u prodaji zglobnih podiznih platformi!

Autokošare   Pauk   Na gusjenicama   Na prikolici   Stupne platforme   Pregibna ruka   Škaraste platforme   Teleskopske platforme