Prijava na NewsletterPolitika privatnosti i kolačića
Croatia - Croatian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Pauk platforma za prodaju

Za kupnju visokokvalitetne pauk platforme trebali biste se obratiti Riwalu. Već godinama pomažemo poduzećima u zemlji i inozemstvu da pronađu pravu platformu za svoje poslove i projekte. Kod nas možete unajmiti ili kupiti opremu, a uz to ćemo se pobrinuti da vam damo najbolji savjet prije kupnje, kao i izvrsnu uslugu nakon kupnje. Želite kupiti <strong>pauk platformu</strong>? Onda ste više nego dobrodošli u Riwal. Našu ponudu pogledajte ovdje!

Radna visina (m)
Godina proizvodnje
Broj sati:
Širina (m)
Dubina (m)

Detalji

Primjene pauk platforme

Pauk platforma je savršena platforma kad radite na velikoj visini i na ograničenom prostoru. S pauk platformom možete dosegnuti mjesta koja inače ne biste mogli ni s jednom drugom platformom za rad na visini. To je moguće zahvaljujući  tome što je platforma uska. Ako često obavljate aktivnosti kao što su čišćenje i/ili popravci stepeništa ili bazena, za optimalne rezultate vam svakako treba pauk platforma. Pauk platforma se također može koristiti na otvorenom.

Tehničke mogućnosti

Koja vrsta pauk platforme je prikladna za vaš posao? To ovisi o različitim faktorima. Na primjer, trebali biste obratiti pažnju na kapacitet dizanja, radnu visinu i doseg.  Ako vam treba doseg srednjeg raspona s pauk platformom, tad će pauk platforma Hinowa GL 14 s radnom visinom od 14 metara biti pravi izbor za vas. Ako trebate horizontalni doseg, izaberite LEO 36T s radnom visinom od 36 metara i maksimalnim horizontalnim dosegom od 15 metara. Korištenjem pauk platforme, kao što smo već spomenuli, dosegnut ćete mjesta koja ne biste mogli dosegnuti ni s jednom drugom platformom za rad na visini, ali važno je da odaberete pravu verziju za vaš projekt. Upravo zato su vas Riwalovi stručnjaci spremni savjetovati prije nego što se odlučite za kupnju pauk platforme. Ako je potrebno, posjetit ćemo vašu lokaciju da optimalno procijenimo vaše potrebe.

Riwalova usluga

Riwal je vodeći stručnjak kad je riječ o opremi za rad na visini još od 1968. Iznajmljujemo i prodajemo platforme za rad na visini poduzećima u Nizozemskoj i u inozemstvu, pružajući  uvijek svojim klijentima visokokvalitetne, stručne savjete. Vjerujemo da je važno da vi kao klijent možete raditi uzdajući se u sigurnost, kvalitetu i održivost svoje opreme. Naše iscrpno savjetovanje pridonosi tome. Također vam nudimo mogućnost pohađanja tečaja u našem centru za obuku da bismo vam pomogli rizike uključene u rad s pauk platformom svesti na najmanju moguću mjeru. Osim toga, naše usluge ne završavaju kupnjom platforme; možete nam se obratiti za održavanje i/ili kupnju novih dijelova.

Kontakt

Ako razmišljate o kupnji pauk platforme, molimo da nas kontaktirate. Naš tim stručnjaka će vas rado savjetovati o nebrojenim mogućnostima koje pauk platforma nudi, a također će vam dati informacije od drugim strojevima iz naše ponude. Za koju god primjenu vam treba platforma, u kojem god sektoru radili, u Riwalu ćete uvijek naći pravi stroj za svoj posao!

 

Autokošare   Pauk   Na gusjenicama   Na prikolici   Stupne platforme   Pregibna ruka   Škaraste platforme   Teleskopske platforme