Prijava na NewsletterPolitika privatnosti i kolačića
Croatia - Croatian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Platforme za rad na visini za prodaju

Kad radite na visini, važno je svoj posao možete obavljati sigurno i udobno. S Riwal platformom za rad na visini znate da ste u sigurnim rukama. Od nas možete kupiti rabljenu ili novu platformu za rad na visini koja u potpunosti zadovoljava vaše zahtjeve. Rado ćemo vas savjetovati u vezi s našim širokim asortimanom koji se sastoji od cijelog niza platformi za rad na visini. Pogledajte što nudimo i pronađite pravu platformu za rad na visini za vaš posao!

Radna visina (m)
Godina proizvodnje
Broj sati:
Širina (m)
Dubina (m)

Detalji

Što kupiti, rabljenu ili novu platformu za rad na visini?

Kupnja platforme za rad na visini je važna, strateška i velika odluka za mnoga poduzeća. U Riwalu možete dobiti savjet i pomoć u vezi s odabirom pravog stroja za vaše poslovne aktivnosti. U svojoj ponudi imamo i rabljene i nove platforme za rad na visini.  Izbor platforme za rad na visini koja je najbolja za vas ovisit će o iznosu novca koji planirate uložiti i o vašim potrebama. Naravno, mi vam možemo garantirati da su nove ili rabljene platforme za rad na visini koje kupite kod nas vrhunske kvalitete i da su opremljene najsuvremenijom tehnologijom.

Pitate se koje vam mogućnosti možemo pružiti? Možete nas kontaktirati u vezi sa sljedećim platformama za rad na visini:

Molimo da nas kontaktirate za detaljnije informacije u vezi različitih platformi za rad na visini i za personalizirano, stručno savjetovanje s našim stručnjacima.

Dodatna Riwalova usluga

U slučaju da se odlučite kupiti platformu u Riwalu, možete također računati na dobru uslugu i stručni savjet i nakon što je kupnja platforme zaključena. Možete nam se obratiti za nabavu novih dijelova ili ako su potrebni poslovi održavanja na vašim strojevima. Također vam pružamo mogućnost pohađanja posebne edukacije u vezi s korištenjem platformi za rad na visini. Riwal je službeni centar za obuku za korištenje platformi za rad na visini, u okviru IPAF-a. Riječ je o međunarodnoj organizaciji posvećenoj sigurnom i učinkovitom korištenju platformi za rad na visini. Tim tečajevima obuke operatera osiguravamo da rizici povezani s korištenjem platformi za rad na visini budu svedeni na najmanju moguću mjeru.

Nije slučajnost što je Riwal postao tržišni lider kad je riječ o platformama za rad na visini s vlastitim pogonom. Svoje proizvode isporučujemo po cijeloj Nizozemskoj i Europi od 1968. godine. Naša usluga postala je sinonim za kvalitetu, sigurnost, održivost  i iznimnu inovativnost. U većini slučajeva bit ćemo u mogućnosti  osmisliti rješenje izrađeno baš za vaše potrebe, u slučaju da odgovarajuća platforma za rad na visini još nije dostupna za namjenu ili poslovne aktivnosti koje vi trebate.

Želite kupiti platformu za rad na visini? Mi smo vam trajna podrška!

Želite kupiti novu ili rabljenu platformu za rad na visini? Molimo, kontaktirajte nas. Naši stručnjaci su spremni dati vam savjet koji najbolje odgovara vašoj situaciji. Možete nas kontaktirati čak i ako se samo informirate  i ne znate  koju biste platformu za rad na visini trebali. Rado ćemo vam pomoći da pronađete pravu platformu za rad na visini za vaše poslovne aktivnosti. Bilo da je riječ o podiznoj platformi s pregibnom rukom, podiznoj platformi-gusjeničaru, vertikalnoj podiznoj platformi, teleskopskoj podiznoj platformi ili bilo kojem drugom tipu, svakom poduzetniku možemo osigurati odgovarajuću platformu za rad.

 

Autokošare   Pauk   Na gusjenicama   Na prikolici   Stupne platforme   Pregibna ruka   Škaraste platforme   Teleskopske platforme