LeievilkårNyhetsbrev
Norway - Norwegian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

RIWAL UTVIDER I EUROPA MED ÅPNINGER AV NYE DEPOTER.

Det nye Riwal depot i London (Hemel Hempstead), UK

Riwal, den internasjonale spesialisten på utleie av lift og teleskoptruck, fortsetter å ekspandere i Europa ved å åpne fire nye depoter i Storbritannia, Frankrike, Nederland og Kroatia. 

London (Hemel Hempstead), England

Hemel Hempstead er strategisk plassert nord for London. Det nye depotet gir en umiddelbar kobling til det nasjonale motorveinettet med direkte tilgang til motorveien som omgir Greater London. Dette gjør det enkelt å transportere maskiner til og fra det sentrale London, Heathrow og Stanstead flyplasser, og Birmingham. I tillegg er en annen hovedvei som gir tilgang til Midlands og Nordvest-UK mindre enn 2 timer unna. Det nye depotet oppfyller de høyeste standarder for miljø og økologisk design, med oppsamling av regnvann og solpaneler på taket, og oppfyller Riwals mål om å bli stadig bærekraftig.


Paris (Ecquevilly), Frankrike

Ecquevilly, en by vest for Paris, er et flott sted for det nye depotet i Frankrike for å betjene kunder i Île de France-regionen. Omkranser Paris og de omkringliggende forstedene, har denne regionen et økende behov for tilgang på utstyr fra Riwal.  Riwal har nå tre depoter i denne regionen, med en flåte på 1000 maskiner. I tillegg er det nye depotet sertifisert for å lede CACES-opplæring, et kurs som hjelper operatører å lære å betjene lifter og teleskoptrucker trygt, sammen med andre typer sikkerhetsopplæring.


Zwolle, Nederland

Zwolle, en by nordøst for Nederland, er stedet for åpning av det nye depotet i landet som er Riwals flaggskip. Den sentrale beliggenheten til Zwolle er optimal for å øke selskapets tilstedeværelse i et område som tidligere ikke var dekket av et lokalt depot. Derfor fungerer Zwolle som den perfekt match for Riwals strategi for å få en landsomfattende dekning i Nederland. Videre har dette området et attraktivt arbeidsmarked som vil bidra til å gi selskapet medarbeidere og redusere ledighetsnivået i lokalsamfunnet samtidig. Depotet blir konstruert med bærekraft i tankene og bruker ingen gass overhode. Dermed er det i tråd med Paris-klimaavtalen og Riwals bærekraftstrategi.


Rijeka, Kroatia

Rijeka er den tredje største byen i Kroatia, og har en viktig havn på Kvarner Bay, noe som gjør den strategisk tilgjengelig. Med en økonomi som er avhengig av sjøtransport og skipsbygging, er Rijeka et utmerket sted for Riwal å åpne et depot for å kunne betjene kunder som fokuserer på utviklingen av havneutvidelse.  Depotet vil være nær motorveien mot Zagreb, noe som forenkler transporten av maskiner. Da dette depotet vil være mer sentralt plassert i Kroatia, vil både tiden for å levere maskiner og transportkostnader reduseres, noe som også vil gi kundene våre gode fordeler.


Pedro Torres, COO, kommenterer: "Ved å åpne nye depoter i Europa, streber vi for å levere bedre tilgang og løsninger til våre kunder. Å ha nærmere nærhet gjør at vi kan betjene våre kunder enda bedre, og hjelpe dem med å fullføre sine prosjekter i høyden både effektivt og trygt. Å øke vår tilstedeværelse over hele Europa vil gi oss raskere responstid, som er kjernen i å levere den beste kundeopplevelsen."

 

Merk for redaktøren

For mer informasjon vennligst kontakt:


Kris Desmedt

Mobil: +31 6 11774362

Telefon: +31 88 618 18 00

kris.desmedt@riwal.com