Hyresvillkor
Sweden - Swedish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
InternationELL Uthyrning

International Rentals

Vi lever i en global ekonomi vilket medför allt större möjligheter för företag i det ena landet att arbeta i andra länder. Men att överskrida gränser är fortfarande inte så lätt. Förutom det självklara språkproblemet behöver man också känna till och förstå lokala bestämmelser och veta vem man ska ringa och hur affärer fungerar i en främmande miljö. För att inte nämna, om du behöver arbeta på höjd, var man får tag på rätt utrustning. Det är därför vi har skapat Riwal International Rentals. Från vårt internationella högkvarter i Nederländerna kan vi å våra kunders vägnar hjälpa till med alla nödvändiga förberedelser i praktiskt taget vilket land som helst i världen, eller för arbete i flera länder samtidigt.

One stop shop

Naturligtvis utnyttjar vi vår egen lokala organisation där vi redan finns på plats, men på andra ställen har vi ett nätverk av partners som vi kan samarbeta med för att stödja våra kunder. Vi kan göra allt som kunden behöver: ge råd om lämplig utrustning, transportera utrustningen till platsen (eller platserna), utföra service och underhåll och spåra all utrustning genom "Track and Trace"  på varje avlägsen plats, både för diagnosändamål och för att se till att maskinerna blir kvar på sin plats och endast används av behörig personal. Vi erbjuder teknisk support 24/7 och om det uppstår ett problem som vi inte kan lösa på avstånd kan vi med vårt globala nätverk erbjuda omedelbar hjälp på platsen.

Specialmaskiner och mycket mer

Riwal International Rentals har tillgång till den fullständiga flottan på 18.000 enheter som ägs och drivs av Riwal, och har också specifikt tillgång till uthyrningen av ca. 150 specialiserade 'nischmaskiner' som vanligen inte ingår i en liftflotta – t.ex. maskiner för arbete på extrema höjder eller med extra hög lyftkapacitet. Så även om en kund behöver en specialmaskin på en avlägsen plats kan vi ordna det. Och fastän vi själva är specialiserade på arbetsliftar kan vi i samarbete med våra partners också hjälpa kunden ordna annan utrustning och andra hjälpmedel, såsom t ex stängsel, belysning eller generatorer.

The Riwal Way innebär att erbjuda kunden den bästa upplevelsen, och Riwal International Rentals är ett exempel på vad vi menar med det – göra det lättare för kunden att rikta in sig på det den gör bäst, medan vi ser till att han har tillgång till den utrustning och support som behövs för jobbet.

 

Riwal och Volvo Ocean Race 

 

I Dominikanska Republiken

En av våra klienter är en stor entreprenör vid ett oljeraffinaderiprojekt i den Dominikanska Republiken. Projektet omfattar mycket arbete på höjd, vilket kräver ungefär 25 arbetsliftar. Kunden kom till oss och bad om hjälp, varpå vi kunde erbjuda utrustningen från våra maskinparker i Brasilien och Nederländerna, plus det fullständiga servicepaketet. En huvudvärk mindre för ett företag som redan har ganska mycket att tänka på vid arbete i ett land där man knappast har någon tidigare erfarenhet.

 

Här hittar du oss internationellt