FAQHyresvillkor
Sweden - Swedish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Pressmeddelande - Riwal lägger till Norge i JLG-distributörskap

Hoofddorp, Holland — 1. Mars 2021 — JLG Industries, Inc., en Oshkosh Corporation-firma [NYSE:OSK] och den ledande globala producenten av liftar och teleskoplastare, är glada att tillkännage utnämningen av Riwal till dess distributör för Norge.

Karel Huijser, JLG EMEAs Verkställande direktör kommenterar: ”Vi är glada för att utvidga vårt partnerskap med Riwal i Norge. Deras närvaro i landet och kunskap om marknaden kommer att bidra till ytterligare tillväxt av våra produkter i regionen. Kunder i Norge kommer också att tillhandahållas service och efter försäljningen produktvård genom Riwal-organisationen”.

Som distributör för regionen kommer Riwal att ansvara för försäljning, marknadsföring, utbildning och kundservice för hela sortimentet av JLG-maskiner. Riwal kommer att serva kunder såsom uthyrningsfirmor och även slutkunder inom byggbranschen, produktion och logistik.

Pedro Torres, verkställande direktör för Riwal tilllägger: ” Förra året firade Riwal och JLG 25 års Jubileum för Riwal som var en officiell JLG-distributör. Detta långvariga partnerskap resulterade i att ha omfattande expertis med JLG märket i vår uthyrningsflotta. Dessa återförsäljare har tillåtet dem att vara en av ledarna av AWP-utrustning i följande länder: Holland, Polen, Kazakhstan och Balkanländerna. Våra starkt motiverade team i Norden kommer att kunna utveckla den lokala liftverksamheten med stor potential när ny utrustning i stigande grad införskaffas,  tillsammans med inköp av begagnade maskiner”.

Jesper Becker, Försäljningschef Norden tillägger: ” Som den officiella förhandlaren av JLG i Norge och möjligheten för att erbjuda våra kunder ett fullt sortiment av produkter från världens ledande producent,  ser vi fram emot att stärka marknadspositionen för JLG och Riwal i Norge. Med stor entusiasm kommer vi att arbeta som en fullservice-partner för både våra existerande kunder och alla blivande nya kunder.”

Om Riwal

Riwal Holding Grupp, etablerad 1968 med huvudkontor i Holland, är en internationell uthyrnings- och försäljningsspecialist av liftar, teleskoplastare och gaffeltruckar. Riwal har över 2500 anställda, 70 depåer i 16 länder och bedriver affärer i över 70 länder. Riwals uppdrag är att leverera branschens bästa kundupplevelse genom engagerade medarbetare. För mer information besök : www.riwal.com.


Om JLG Industrier, Inc.

JLG Industrier, Inc är en världsledande designer, tillverkare och marknadsförare av utrustning. Verksamhetens olika produktportfölj innehåller ledande märken såsom 

JLG®-liftar ; JLG och SkyTrak teleskoplastare och även en rad kompletterande tillbehör, som ökar allsidighet och effektivitet. JLG är ett Oshkosh Företag [NYSE:OSK]. För mer information om JLG Industries, Inc besök : www.jlg.com.


Om Oshkosh 

Företaget Oshkosh är en ledande designer, tillverkare och marknadsförare av en bred rad av utrustning, kommersiella, brand- och beredskaps-, militär och specialfordon. Oshkosh tillverkar, distribuerar och servar produkter under märkena Oshkosh®, JLG®, Pierce®, McNeilus®, Jerr-Dan®, Frontline ™, CON-E-CO®,London® och IMT®. Oshkosh-produkter värdesätts över hela världen av uthyrningsfirmor, avfallsverksamheter, brand- och beredskaps enheter, kommunala tjänster och flygplatser, där hög kvalitet, överlägsen prestanda och robust kvalitet och långsiktighet värdesätts och är avgörande. För mer information besök : www.oshkoshcorporation.com

®, TM Alla märkesnamn som vi hänvisar till i detta pressmeddelande, är varumärke tillhörande Oshkosh Corporation eller dennes dotterbolag.


Framåtblickande uttalanden

Detta pressmeddelande innehåller uttalanden som företaget anser som ”framåtblickande uttalanden” med hänsyn till lagen om reform av privat värdepappersreform från 1995. Alla uttalanden utom uttalanden om historiska fakta, inklusive, utan begränsning, uttalanden om företagets framtida finansiella ställning, affärsstrategi, mål, förväntad försäljning, kostnader, resultat, investeringar, skuldnivåer, kassaflöde, förvaltningsplaner och mål för verksamheten är framtidsinriktade uttalanden. När detta används i detta pressmeddelande, kan ord som ”kan”, ”kommer”, ”förvänta sig”, ”avser”, ”uppskatta”, ”förutse”, tro”, ”ska”, ”planera”, eller det negativa därav eller variationer eller liknande terminologi är i allmänhet avsedd att identifiera framåtblickande uttalanden. Dessa framåtblickande uttalanden garanterar inte framtida resultat och föremål för risker, osäkerheter, antaganden och andra faktorer av vilka vissa ligger utanför företagets kontroll, som kan få de faktiska resultaten att skilja sig väsentligt från de som uttrycks eller föreslås av ett sådant framåtblickande uttalande.