Riwal Vald maskin 0
Meny

Mekaniker Malmö

Är du vår nya mekaniker i Malmö?

Riwal Sverige har växtvärk och behöver nu förstärkning i verkstaden. Vi söker efter en självgående, ansvarsfull och erfaren mekaniker. Som mekaniker hos Riwal är du en viktig medarbetare, det är med din egen inställning till god kundservice som gör produkten till något utöver det vanliga. Riwal`s vision är att leverera den bästa kundupplevelsen i branschen.

Vi söker en kollega med hög ambition och mycket energi till detta skall du vara en individ med hög teamkänsla. Du kommer att jobba på verkstaden med att serva , reparera och färdigställa liftar och teleskoplastare som kommer i retur från våra kunder. Utgångspunkt från Riwal i Malmö. Du kommer att ha en central roll med att få den dagliga kontakten att fungera med kunderna.

Ditt dagliga arbete består av:

  • Klargöring av material efter avslutad hyresperiod
  • Felsökning och reparation av våra produkter
  • Reparation av skadad utrustning

Dina kvalifikationer är:

  • Du har stor erfarenhet av Liftar, entreprenadmaskiner eller lantbruksmaskiner
  • Har erfarenhet av hydraulik
  • Arbetar systematiskt och självständigt
  • Har vilja och lust att göra en insatts utöver det vanliga när det krävs
  • Trivs med att själv finna lösningar på svåra problem
  • Har engagemang att utveckla kundcentret till det bättre

Riwal erbjuder dig som mekaniker

Möjlighet att själv sätta prägel på din arbetsdag. Vi undervisar löpande mekanikerna i vårt produktsortiment, vi förväntar oss inte att du kan hela vårt sortiment, men att du har inställningen att vilja utvecklas.

Vi erbjuder dig ett självständigt jobb där du ansvarar för dina projekt som skapas i verkstadsportalen. Vi har fokus på resultat men utan att kompromissa med säkerhet och arbetsmiljö.
Vi har bra personalförhållanden med sjuk/skadeförsäkring som erbjuder snabb och effektiv hjälp. Tjänstepension utöver det vanliga. Kontinuerlig utbildning.

Kontakt

Mejla eller ring Peter Rödiger, 040-655 49 00.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Peter Rödiger Mail: peter.rodiger@riwal.com.

Har du kompetens och mod att pröva på en ny spännande vardag med oss på Riwal, Skicka då din ansökan till peter.rodiger@riwal.com. Som ämne skriv ”Mekaniker Till Riwal Malmö”.