Riwal Vald maskin 0
Meny

Till tjänst för luftfarten

För kommersiella flygbolag, om de nu sysslar med passagerartrafik eller godstransport, är ett effektivt underhållsprogram avgörande för deras affärsframgång. Varje försening av planerat underhåll kan ha allvarliga finansiella följder. Men ännu viktigare är det att vara hundra procent säker på att varje flygplan på alla punkter är i perfekt mekaniskt skick. Med säkerheten kan man inte kompromissa när ett flygplan ska lämna hangaren och återtas i trafik.

Med våra arbetsliftar kan du säkert och effektivt komma åt alla delar av ett flygplan, från nos till stjärt och från vingspets till vingspets, för att underlätta effektiv besiktning och underhåll av alla sorters flygplan, från små pendelplan till marknadens största jumbomodeller. Vi har alltså tagit fram ett särskilt sortiment skräddarsydda specialliftar för luftfartindustrin. Och eftersom det mesta underhållet av flygplan sker inomhus bjuder vi buller- och avgasfria elektriska alternativ för gångbara, dieseldrivna liftar.

Specialiserade modifikationer
Ett par exempel på våra innovativa lösningar:

 • Elektriska bomliftar på 26 och 28 meter för att inspektera och serva stabilisatorn snabbt, säkert och utan buller eller luftförorening.
 • Ett system för batteribyte varmed elektriska saxliftar kan användas 24/7, alltså utan spilltid medan batterierna laddas.
 • På många av våra maskiner monterar vi stötfångare av gummi och varningssensorer runt korgarna för extra säkerhetsmarginal och ännu mindre risk att flygplanet tar skada. 

Samarbete
Med nästan ett halvt sekels erfarenhet med arbete på höjd har vi tillräcklig insikt för att veta vilka lösningar som kommer att fungera för våra kunder, och vi tänker gärna kreativt tillsammans med kunden för att lösa alla problem som kan uppstå.

 • Säkerhet

  Alla maskiner blir noga genomgångna och kontrollerade efter och innan varje hyrestillfälle

 • Leverans vid rätt tidpunkt

  Leverans vid utsatt tidpunkt och snabb upphämtning av maskiner

 • Maskin tillgänglighet

  Alltid rätt maskin tillgänglig för få jobbet gjort

 • Produktionstid

  En ung flotta med hög kvalité och snabb fältservice

 • Expertis

  Få personlig rådgivning av experten. Vi erbjuder innovativa kundanpassade lösningar