Riwal 0
Meny

Riwal utpekt til offisiell leverandør for Volvo Ocean Race

Riwal, spesialisten på salg og utleie av lifter og teleskoptrucker, vil være offisiell leverandør for Volvo Ocean Race 2017-2018, en regatta verden rundt for profesjonelle seilere, ofte ansett å være verdens lengste og tøffeste sportsarrangement.
Som offisiell leverandør vil Riwal stille sakselifter og vertikale master til disposisjon for å støtte de konkurrerende lagene i kampen om å nå mållinjen. I løpet av de 12 regattastoppene i vertsbyer rundt omkring i verden, vil de 65 Volvo Ocean-båtene bli løftet ut av vannet, og Riwal-maskiner vil bli brukt for å gjennomføre en rekke vedlikeholdsoppgaver i høyden, både trygt og effektivt. Utstyret brukes allerede ved Volvo Ocean Race’s marina i Lisboa, Portugal, der de støtter klargjøringen av båtene før regattaen begynner i oktober 2017. I løpet av regattaen vil liftene reise samme vei som regattalagene i shippingcontainere, for å garantere maksimal tilgjengelighet og oppetid for regattalagene. I tillegg til å stille utstyret til disposisjon, vil lokale Riwal-team og -partnere holde både kurs og gi teknisk støtte.

Norty Turner, CEO for Riwal, kommenterer: «Vi er utrolig stolte over å være en offisiell leverandør for Volvo Ocean Race. Vår visjon er å levere den beste kundeopplevelsen i over 60 land som vi driver kommersiell virksomhet i. Å hjelpe hvert eneste regattalag, som jobber så hardt med å gjøre det godt i en regatta som er global i ordets rette forstand, eksemplifiserer hvem vi er. Det er et flott eksempel på vår evne til å stille løsninger til disposisjon for kunder som opererer på en internasjonal skala.»

Nick Bice, Direktør for Båter og vedlikehold hos Volvo Ocean Race legger til: «Hos Volvo Ocean Race jobber vi tettere en noen gang med bransjeledere som Riwal, for å holde båtene i så god stand som mulig. Lokal tilgjengelighet og liftenes pålitelighet har vært en utfordring i tidligere utgaver, så vi er meget fornøyde med å ha fått Riwal med på laget. De vil sørge for kvalitet og støtte for alle regattalagene når de jobber med båtene under regattaen.» 

Volvo Ocean Race 2017-18 vil bli avholdt over den lengste avstanden i regattaens historie, der en avstand på omtrent 45 000 nautiske mil vil bli tilbakelagt, fire verdenshav krysses og 12 byer på seks kontinenter besøkes.