Riwal winnaar van European Business Awards
Riwal 0
Menu

Riwal winnaar van European Business Awards

Riwal is uitgeroepen tot winnaar in de categorie klant- en marktbetrokkenheid in de grote finale van de European Business Awards van dit jaar tijdens een exclusieve prijsuitreiking in Warschau, Polen.

 

Riwal behoorde tot één van de 12 categoriewinnaars, als gevolg van een laatste live jureringssessie. De competitie was vorig jaar begonnen met meer dan 112.000 bedrijven uit 34 landen. Riwal was in december 2017 als één van de 2.898 bedrijven uitgeroepen tot "Ones to watch” om vervolgens als één van de 289 Nationale winnaars op 1 mei  2018 geselecteerd te worden voor de finale in de categorie voor klant- en marktbetrokkenheid.

De jury heeft Riwal voor deze categorie geselecteerd omdat zij het beste innovatieve klantervaring in haar sector kan aantonen. Dit omdat zij alle groepen in haar potentiële markt betrekt, een krachtige USP toevoegt aan haar merk op basis van een geïntegreerde omni-channelstrategie, geavanceerde technologie en processen. En metingen uitvoert die leiden tot specifieke prestatieverbetering en hooggeschoolde medewerkers binnen haar eigen organisatie en supply chain.

Meer dan 450 succesvolle zakelijke leiders uit heel Europa kwamen samen tijdens het tweedaagse evenement met politici, ambassadeurs en academici om de opmerkelijke zakelijke prestatie van Riwal en de andere categoriewinnaars in Europa te vieren.

Norty Turner, CEO van Riwal, licht dit toe: "We zijn er bijzonder trots op dat we de award voor klant- en marktbetrokkenheid in ontvangst mogen nemen. Het is een belangrijke erkenning voor al het harde werk van iedereen bij Riwal, die onze missie om de beste klantervaring in de branche te leveren hebben gerealiseerd.  Gezien het feit dat de European Business Awards algemeen wordt geprezen als een showcase voor Europa's meest dynamische bedrijven, zijn we vereerd dat we worden erkend op dit niveau".

Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards, zei: "Onze winnaars zijn de ultieme voorbeelden  voor business excellence. Zij zijn ook krachtige voorbeelden van het groeipotentieel van het Europese bedrijfsleven op de zeer concurrerende wereldmarkt van vandaag. Zij verdienen hun succes en wij wensen hen het allerbeste”.