Riwal 0
Menu

Riwal opent een nieuwe vestiging in Zwolle

Momenteel heeft Riwal 8 vestigingen in de Benelux, waarvan 6 in Nederland en 2 in Vlaams België.

Eind 2018 zal een extra vestiging in Zwolle openen om te voorzien in de aanhoudende groei van onze business en de behoefte om ook vanuit het midden van Nederland te opereren.

 

 

 

Met betrekking tot de aanhoudende groei zullen wij over 2018 € 88 miljoen in onze vloot investeren.

Met de bestaande vestigingen in Dordrecht, Rotterdam1, Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Groningen en onze Belgische vestigingen in Antwerpen en Genk, vormt de opening van deze vestiging een goede aanvulling op onze strategie om de dekking van Riwal in de Benelux en de lokale aanwezigheid van Riwal te versterken.

Momenteel wordt er hard gewerkt om de vestiging in Zwolle op te zetten en vorm te geven. De loods van 1200men het 3000mbuitenterrein zullen eind 2018 huisvesting geven aan de 9e vestiging van Riwal Benelux. De vestiging wordt een volwaardige vestiging waar we alle facetten van onze operatie (verkoop, verhuur, opleidingen, onderhoud en verkoop van onderdelen) zullen uitvoeren. 

De vestiging komt op Industrieterrein “De Marslanden” in Zwolle. Deze vestiging ligt centraal gelegen in Nederland waardoor we nog efficiënter kunnen plannen.

1 Per 1 oktober 2018 zal de Rotterdamse vestiging verhuizen naar een andere locatie in Rotterdam. Wij zijn dan te vinden in Europoort Rotterdam aan de Moezelweg 118.

NB: Voor deze vestiging zijn we nog op zoek naar Technisch personeel (monteurs).