Riwal 0
Menu

Riwal gaat nieuwe samenwerking aan met JLG

Riwal breidt haar samenwerking met JLG Industries, Inc., een bedrijf van Oshkosh Corporation [NYSE: OSK] uit. De leidende wereldwijde fabrikant van hoogwerkers en verreikers voor telescopische materialen, heeft Riwal aangesteld als haar exclusieve distributeur voor Kroatië, Slovenië , Bosnië en Herzegovina en Montenegro.

Karel Huijser, vice-president en managing director van JLG EMEA, verklaarde: "Riwal is al vele jaren een sterke en deskundige distributeur die een uniek serviceniveau biedt en de beste klantervaring biedt. We zijn verheugd om onze samenwerking met Riwal uit te breiden naar groeiende markten zoals Kroatië, Slovenië, Bosnië en Herzegovina en Montenegro. " Als enige distributeur voor de regio, zal Riwal verantwoordelijk zijn voor verkoop, marketing, training en after-sales voor het volledige assortiment JLG-hoogwerkers. Riwal zal klanten bedienen, zoals verhuurbedrijven en eindgebruikers in de bouw, productie en logistiek.

Norty Turner, CEO van Riwal, voegde hieraan toe: "We hebben uitgebreide expertise met het merk JLG in onze verhuurvloot en profiteren ervan de enige JLG-distributeur in Nederland en Polen te zijn. Onze zeer gemotiveerde teams op de Balkan zullen in staat zijn om de lokale apparatuur voor toegangsapparatuur, die een groot potentieel heeft, uit te breiden, aangezien aankopen van nieuw apparatuur steeds vaker voorkomen naast de aanschaf van traditionele gebruikte apparatuur. "