Riwal 0
Menu

Modulair platform verhoogt capaciteit van de nieuwe JLG 600-serie

Het nieuwe modulair XL platform is een aanwinst voor alle werkzaamheden op hoogte. Met twee lichte extensies, welke zonder gereedschap binnen een paar seconden bevestigd zijn, is het platform te verlengen tot 4 meter. Door deze toevoeging vergroot het werkbereik en de inzetbaarheid van de machine. Het XL platform heeft met het basisdeel van 2.44 meter 340kg platformcapaciteit en verlengd naar 4.00 meter 300kg platformcapaciteit.

Dankzij een verhoogd platformcapaciteit naar 340kg van de JLG 660SJ kunnen operators meer materialen meenemen, hierdoor vermindert de op-en-neer cycli wat leidt tot minder slijtage en lagere kosten. Met een werkhoogte van 22 meter is de het model een krachtige combinatie van prestatie en betrouwbaarheid. Modder en zand zijn geen probleem voor de standaard oscillerende as en dankzij de maximale hellingsgraad van 45% kunt u ook in ruw terrein werken. 

De JLG 600-serie is ook verkrijgbaar op tracks, welke meer mobiliteit biedt op zachte ondergrond. De vernieuwde JLG 600SC heeft een verhoogd platformcapaciteit van 450kg en de JLG 660SJC een capaciteit 340kg. Met een werkhoogte van 22 meter en een werk reikwijdte van 18 meter kunt u, dankzij minimale uitzwaai en een kleine draaicirkel, plaatsen bereiken die normaliter slecht toegankelijk zijn. 

Belangrijkste kenmerken nieuwe JLG 600-serie
- Extra platformcapaciteit (tot 450 kg)
- Sneller omhoog – Bereikt zijn volledige hoogte sneller voor een toegenomen productiviteit op het bouwterrein
- Verhoogd comfort voor de operator door demping bij het einde van de cilinderslag
- Groot werkbereik met inbegrip van een scharnierende giek voor een ruimer bewegingsbereik.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Riwal via 078 - 618 6500 of verkoop@riwal.com.

Modulair Platform