Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Spinhoogwerker huren

Wilt u een spinhoogwerker huren? Dan bent u bij Riwal aan het juiste adres. Wij zijn al jaren dé kennispartner en specialist als het om hoogwerkerverhuur gaat en hielpen vele bedrijven in binnen- en buitenland aan de juiste hoogwerker voor hun project. Onze spinhoogwerkers bieden u vele mogelijkheden en zijn te huur tegen aantrekkelijke prijzen. Ontdek de meest uiteenlopende toepassingen van onze spinhoogwerkers en neem contact met ons op voor meer informatie!

Resultaat: 

Type
Werkhoogte (m)
Aandrijving
Gewicht (kg)
Hefvermogen (kg)

Bekijk machine details

Waarom kiezen voor een spinhoogwerker?

Met een spinhoogwerker kiest u voor een hoogwerker die ideaal is voor het uitvoeren van werkzaamheden op grote hoogte waar de ruimte beperkt is. Denk daarbij aan inpandige werkzaamheden zoals werkzaamheden aan trappenstelsels of zwembaden, maar een spinhoogwerker is ook voor buitenwerkzaamheden zeer geschikt. Huurt u een spinhoogwerker, dan heeft u de beschikking over een hoogwerker die op plekken komt waar u met andere hoogwerkers niet kunt komen. Dat komt door het smalle werkplatform van de spinhoogwerker, deze zorgt ervoor dat u de hoogwerker kunt gebruiken op plekken die lastig bereikbaar zijn. Maar welk type spinhoogwerker moet u nu kiezen voor uw project? Dat is afhankelijk van het door u gewenste hefvermogen, de reikwijdte en de werkhoogte. Laat u daarom gerust adviseren door ons ervaren verhuurteam. Zij helpen u aan de juiste spinhoogwerker voor uw project of klus, in welke branche u zich ook bevindt.

Spinhoogwerker huren bij Riwal

De verhuurvloot van Riwal is uiteenlopend. Ons assortiment spinhoogwerkers is namelijk erg groot en kan bedrijven in diverse branches voorzien van een geschikte spinhoogwerker. Onze spinhoogwerkers hebben een laag gewicht en kunnen, dankzij de rupsbanden, op vrijwel iedere locatie worden ingezet. Het is afhankelijk van het door u gewenste bereik welke spinhoogwerker het meest geschikt is voor u. Wilt u een spinhoogwerker huren met een middelgroot bereik? Huur dan de Hinowa GL 14 spinhoogwerker met een werkhoogte van 14 meter. Als u juist meer werkhoogte nodig heeft of een horizontaal bereik wenst, dan kunt u kiezen voor de teupen LEO 36T met een werkhoogte van 36 meter en een maximaal horizontaal bereik van 15 meter. Laat u gerust adviseren door ons ervaren verhuurteam. Zij voorzien al jaren vele bedrijven van geschikte spinhoogwerkers en vertellen ook u graag meer over ons uitgebreide assortiment. Bovendien komen zij graag bij u langs op locatie zodat u er zeker van bent dat u advies op maat van ons ontvangt.

Meer informatie? Neem contact op!

Riwal staat voor u klaar om u te voorzien van de juiste spinhoogwerker voor uw project! Heeft u de uitgebreide mogelijkheden op onze website doorgenomen en heeft u vragen over één van onze spinhoogwerkers? Of wilt u meer weten over de andere hoogwerkers in ons assortiment? Aarzel dan niet en neem contact op met onze adviseurs. Wij zorgen er graag voor dat u de spinhoogwerker huurt die perfect past bij uw project en leveren deze spinhoogwerker indien gewenst netjes bij u op locatie af. U geeft uw wensen door, wij zorgen voor de juiste hoogwerker!