Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Rupshoogwerker huren

Wilt u een rupshoogwerker huren? Dan bent u bij Riwal aan het juiste adres! Al jaren zijn wij dé specialist in hoogwerkerverhuur en voorzien wij bedrijven door heel Europa van hoogwerkers voor hun klussen en projecten. Een rupshoogwerker huren is de ideale oplossing als u een machine nodig heeft voor gebruik op een onverharde ondergrond en als u zelf niet in staat bent – of geen interesse heeft – om een rupshoogwerker aan te schaffen. Ontdek direct de vele mogelijkheden die Riwal u te bieden heeft!

Resultaat: 

Type
Werkhoogte (m)
Aandrijving
Gewicht (kg)
Hefvermogen (kg)

Bekijk machine details

De mogelijkheden van een rupshoogwerker

Heeft u een hoogwerker nodig voor op de bouwplaats voor bijvoorbeeld nieuwbouwwerkzaamheden of werkzaamheden in de tuin- en kassenbouw? Dan zit u met een rupshoogwerker goed. Bij Riwal kunt u kiezen uit twee verschillende rupshoogwerkers: een rupsschaarhoogwerker en een rupstelescoophoogwerker. Allebei zijn ze geschikt voor buiten gebruik in alle weersomstandigheden. Het is afhankelijk van het soort en de hoeveelheid materiaal dat u wilt meenemen voor welk werkplatform of hefvermogen u moet kiezen. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over en adviseren u over de beste rupshoogwerker in uw situatie.

Rupshoogwerker huren op de door u gewenste locatie

Zoals we zojuist aangaven zijn rupshoogwerkers vooral geschikt voor op bouwplaatsen of voor werkzaamheden in de tuin- en kassenbouw. Riwal kan ervoor zorgen dat de door u gehuurde rupshoogwerker netjes op de juiste locatie wordt afgeleverd. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om een opleiding te volgen zodat u volledig gecertificeerd aan de slag kunt gaan met de door u gehuurde rupshoogwerker. Veiligheid staat bij Riwal namelijk hoog in het vaandel. Door het volgen van onze opleidingen leert u risico’s die het gebruik van hoogwerkers met zich meebrengt tot een minimum te beperken. Het instrueren en certificeren van u als bediener staat hierbij centraal.

Waarom een rupshoogwerker huren bij Riwal?

Met een rupshoogwerker van Riwal zit u goed. Niet alleen vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de rupshoogwerkers die we verhuren van bijvoorbeeld JLG of Hitachi, maar ook vanwege de optimale service die we u bieden. Bij Riwal kunt u rekenen op jarenlange ervaring in het verhuren van rupshoogwerkers én vele andere hoogwerkers. U kunt namelijk ook voor de verhuur van de volgende soorten hoogwerkers bij ons terecht:

Benieuwd naar de technische mogelijkheden van al deze hoogwerkers? Neem dan gerust contact op met ons ervaren verhuurteam, zij vertellen u graag meer over de vele toepassingen waarvoor onze hoogwerkers geschikt zijn.

Rupshoogwerker huren? Neem contact op

Heeft u vragen over het huren van een rupshoogwerker of wilt u meer weten over ons uitgebreide aanbod? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien al jarenlang vele bedrijven in binnen- en buitenland van geschikte hoogwerkers voor uiteenlopende projecten en helpen ook u graag aan de juiste rupshoogwerker voor uw klus. U kunt ons gerust bellen of mailen; ons verhuurteam staat klaar om u te voorzien van passend, specialistisch advies!