Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Knikarmhoogwerker huren

Heeft u een klus of project waarbij u een knikarmhoogwerker nodig heeft? Riwal biedt u de mogelijkheid om een knikarmhoogwerker te huren voor een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding. De knikarmhoogwerker is perfect voor werkzaamheden die obstakels met zich meebrengen en kan prima binnenshuis gebruikt worden. We vertellen u graag meer over de vele voordelen van het huren van een knikarmhoogwerker voor uw project of klus!

Resultaat: 

Type
Werkhoogte (m)
Aandrijving
Gewicht (kg)
Hefvermogen (kg)

Bekijk machine details

Technische details knikarmhoogwerker

Kiest u ervoor om een knikarmhoogwerker te huren van Riwal, dan kiest u voor een flexibele, veelzijdig inzetbare oplossing. De knikhoogwerker combineert zijn reikwijdte namelijk met een bepaalde knikhoogte en is daardoor perfect inzetbaar voor werkzaamheden waarbij u obstakels tegen komt. De knikarmhoogwerker rijdt vaak op een accu of op diesel. Dankzij de mogelijkheid om witte banden op de hoogwerker te zetten laat de knikarmhoogwerker geen zwarte strepen achter en is deze daarom ook voor binnenshuis zeer geschikt. Tevens is de knikarmhoogwerker zelfrijdend. Dit houdt in dat u de knikarmhoogwerker zelf naar de betreffende locatie kunt rijden en dus geen transportkosten hoeft te betalen.

Uiteenlopende mogelijkheden in het huren van een knikarmhoogwerker

Bij Riwal vindt u een uitgebreid aanbod van te huren knikarmhoogwerkers. Onze knikarmhoogwerkers verschillen in hefvermogen, werkhoogte, aandrijving en gewicht. Elke knikarmhoogwerker heeft zijn eigen toepassing. Daarom is het verstandig om u te laten adviseren door het ervaren verhuurteam van Riwal. Ons familiebedrijf heeft een rijke historie en voorziet al jaren klanten in heel Europa van geschikte hoogwerkers voor klussen en projecten. Dankzij deze uitgebreide ervaring weten we ook voor uw klus de juiste knikarmhoogwerker te leveren. Bovendien kunnen we de knikarmhoogwerker indien gewenst afleveren op de door u gewenste locatie.

Knikarmhoogwerker huren bij Riwal

Het leveren van een optimale service staat bij Riwal voorop. Daarom zorgen we er niet alleen voor dat u de juiste knikarmhoogwerker geleverd krijgt, maar bieden we u ook de mogelijkheid om een speciale opleiding te volgen zodat u volledig geïnstrueerd bent voor een veilig en optimaal gebruik van de knikarmhoogwerker. Deze opleidingen worden opgezet door IPAF, een internationale organisatie die al meer dan 30 jaar zorgt voor veilig en effectief gebruik van hoogwerkers door middel van IPAF trainingen. Als officieel opleidingscentrum voor IPAF hoogwerker opleidingen zorgt Riwal ervoor dat ook u deze opleiding met succes kunt afronden, zodat u gecertificeerd en dus veilig aan de slag kunt met uw knikarmhoogwerker.

Meer informatie over het huren van een knikarmhoogwerker?

Wenst u geadviseerd te worden in het huren van een knikarmhoogwerker? Of twijfelt u of een knikarmhoogwerker de beste oplossing is en wilt u meer weten over één van onze andere hoogwerkers? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Ons ervaren verhuurteam staat klaar om u te voorzien van specialistisch advies en helpt u graag aan de juiste hoogwerker voor uw project of klus. Niet voor niets gingen al vele klanten in binnen- én buitenland u voor in het huren van knikarmhoogwerkers voor hun klussen en projecten. Ontdek zelf de voordelen die Riwal u kan bieden en huur een knikarmhoogwerker bij dé totaalleverancier en kennispartner in hoogwerkerverhuur!