Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Autohoogwerker huren

Met een autohoogwerker kiest u voor een zeer flexibele oplossing voor werken op hoogte. Een autohoogwerker huren bij Riwal helpt u bijvoorbeeld bij het repareren en onderhouden van windmolens, het snoeien van bomen en het zemen van ramen en grote gebouwen. Het ervaren verhuurteam van Riwal vertelt u graag meer over het huren van autohoogwerkers. Bekijk ons aanbod van flexibele, verrijdbare autohoogwerkers, laat u adviseren en profiteer binnenkort van de vele voordelen van een autohoogwerker voor uw project of klus! We verhuren autohoogwerkers tot en met 75 meter. 

Resultaat: 

Type
Werkhoogte (m)
Aandrijving
Gewicht (kg)
Hefvermogen (kg)

Bekijk machine details

Autohoogwerker: dé flexibele oplossing

Zoekt u een hoogwerker die u gemakkelijk zelf kunt besturen, die weinig ruimte in beslag neemt en die geschikt is voor klussen in diverse branches? Dan zit u met een autohoogwerker helemaal goed. De autohoogwerkers van Riwal zijn verkrijgbaar in diverse werkhoogtes. Zo kunt u kiezen uit een autohoogwerker van 21, 22, 27 of 29 meter. En sinds juni 2021 kunt u zelfs kiezen voor het huren van een autohoogwerker van maar liefst 75 meter werkhoogte. Voldoende mogelijkheden dus, zodat u bij Riwal altijd de juiste autohoogwerker kunt vinden voor uw klus! 

Riwal Hoogwerkers en Siesling zijn een samenwerking aangegaan voor het verhuren van (auto)hoogwerkers. Siesling is gespecialiseerd in industriële reiniging (food), gevelreiniging, gevelrenovatie, gevelbescherming, glasbewassing en gebouwenbeheer. Daarnaast verhuren zij autohoogwerkers, zowel bemand (tot 75 meter) als onbemand (tot 27 meter). De samenwerking biedt zowel Riwal als Siesling de mogelijkheid een breder assortiment aan te bieden om derhalve hun klanten nog beter te kunnen bedienen.


Autohoogwerker huren op locatie

Doordat de autohoogwerker een zeer flexibele oplossing is, is deze oplossing geschikt voor bijna elke locatie. U kunt ervoor kiezen om de autohoogwerker door Riwal op locatie te laten afleveren, maar u kunt deze ook zelf gemakkelijk naar de werklocatie besturen, zodat u geen transportkosten betaalt. Wat uw wensen ook zijn; Riwal helpt u verder. Al jaren zijn wij marktleider in verschillende Europese landen en leveren wij hoogwerkers in optimale staat. Niet voor niets gingen vele klanten u al voor in het huren van een autohoogwerker. Wilt u zich ook tot ons klantenbestand voegen? Dan bent u uiteraard van harte welkom!

Meerdere mogelijkheden bij Riwal

De ene hoogwerker is natuurlijk de andere niet. Dat weten we bij Riwal maar al te goed. Daarom bieden wij u een uitgebreid aanbod van autohoogwerkers en andere soorten zoals masthoogwerkers, rupshoogwerkers, knikarmhoogwerkers en meer. Afhankelijk van het beschikbare hefvermogen kunt u een hoogwerker kiezen die het beste aansluit bij uw wensen. Ons ervaren verhuurteam weet u als geen ander te adviseren over de mogelijkheden binnen onze hoogwerkerverhuur. Ook als u dus twijfelt of een autohoogwerker wel de geschikte hoogwerker is voor uw klus, kunt u dus gerust contact opnemen met Riwal.

Waarom een autohoogwerker huren bij Riwal?

Van oorsprong is Riwal, dé specialist in verhuur van hoogwerkers, een familiebedrijf dat beschikt over een rijke historie. Al jaren levert Riwal hoogwerkers van de hoogste kwaliteit aan klanten door heel Europa. Onze service kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en optimaal advies. Alleen dan kunnen we onze klanten namelijk voorzien van een geschikte hoogwerker. Onze klanten zijn werkzaam in uiteenlopende branches, van schoonmaak tot bouw en alles wat zich daar tussenin bevindt. Voor welke klus u ook een hoogwerker nodig heeft; Riwal helpt u verder.

Contact

Wilt u een autohoogwerker huren bij Riwal? Bel of mail ons dan gerust en laat u adviseren door ons ervaren verhuurteam. Zij staan voor u klaar en voorzien u graag van de juiste autohoogwerker voor uw klus; of het nu gaat om het zemen van ramen of het repareren van windmolens. Veilig, snel en gemakkelijk een autohoogwerker huren doet u bij Riwal!