Riwal 0
Menu
Vind een geschikte hoogwerker, verreiker of heftruck voor de logistieke sector

Hoogwerkers, verreikers en heftrucks geschikt voor logistiek

Vervoer van vracht, heffen van lasten of onderhoud in magazijnen, Riwal biedt voor alle type werkzaamheden een oplossing op maat. Aan de hand van het type werkzaamheden kan de machine compleet naar wens worden aangepast. Wanneer er sprake is van smalle gangpaden waartussen gewerkt moet worden, biedt Riwal een smallere hoogwerker die verticaal kan reiken. Met onze speciale elektrische machines heeft u bovendien binnen geen last van uitlaatgassen. Een alternatief is een diesel aangedreven hoogwerker met roetfilter.

Hieronder hebben wij alvast een drietal machines geselecteerd die het meest geschikt zijn voor uw werkzaamheden. Twijfelt u? Neem gerust contact met ons op! Wij voorzien u van passend advies.

Koop een hoogwerker, verreiker of heftruck voor uw logistieke werkzaamheden


Riwal heeft zowel gebruikte als nieuwe hoogwerkers, verreikers een heftrucks. Al onze gebruikte machines komen direct uit onze verhuurvloot en zijn uitstekend onderhouden. Wanneer u liever een nieuwe machine koopt, heeft u keus uit het ruime assortiment van JLG hoogwerkers en verreikers.
 

Bekijk machines
Veilig werken op hoogte in de logsistiek?

Volg een hoogwerker, verreiker of heftruck opleiding bij Riwal opleidingen en leer in een dag veilig en efficiënt werken.

Riwal opleidingen
Voor onze projecten huren we vaak machines van Riwal. De kwaliteit van de machines is hoog en Riwal als organisatie laat een goed georganiseerde en betrouwbare indruk achter!