Riwal 0
Menu
Vind de juiste hoogwerker, verreiker of heftruck voor uw bouwproject!

Hoogwerkers, verreikers en heftrucks voor de bouwsector

Riwal heeft jarenlange ervaring in de bouwsector en biedt voor ieder bouwproject de juiste oplossing. Wij zijn een totaalleverancier van hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Zo vindt u bij ons alles onder één dak, waardoor u met één leverancier kunt werken en de transportbeweging op uw bouwproject minimaal houdt.

  • Ruim assortiment specialistische machines voor de bouw, zoals ruwterrein- en rupshoogwerkers.
  • Riwal kan u adviseren tijdens de planning van het bouwproject en zelfs een on-site machinedepot leveren, waardoor u tijdig de juiste machine voorhanden heeft en kosten bespaart op transport. 
  • We bieden verschillende maatwerkoplossingen, zoals 230V aansluiting, verlichting, extra brede werkbak en een hijsjib op verreikers.

 Wij komen graag langs voor een werkopname en voorzien u van passend advies.

Liever een hoogwerker, verreiker of heftruck kopen voor uw bouwproject?


In de bouwsector zijn ondenkbaar veel mogelijkheden waarbij een hoogwerker, verreiker of heftruck uitkomst kan bieden. Met ons uitgebreide aanbod nieuwe en gebruikte machines bieden wij een oplossing voor elk vraagstuk op hoogte in de bouw. 

Bekijk machines
Veilig werken op hoogte in de bouw?

Volg een hoogwerker, verreiker of heftruck opleiding bij Riwal opleidingen en leer in een dag veilig en efficiënt werken.

Riwal opleidingen
Een goed onderhouden machinepark met goede tarieven en veel nieuwe machines. Wij hebben een fijne samenwerking met Riwal!