Riwal Bekijk geselecteerde producten 0
Menu
100% elektrisch, 0% emissie. Alleen bij Riwal

100% elektrische (knikarm)telescoophoogwerkers

Riwal voorziet in oplossingen voor het veilig en efficiënt werken op hoogte. Om beter in te spelen op de behoeften van onze klanten naar duurzame oplossingen, heeft Riwal baanbrekende innovaties ontwikkeld, namelijk het omzetten van diesel aangedreven hoogwerkers naar elektrisch aangedreven, met werkhoogtes van 26 tot 43 meter. Deze innovatie maakt het mogelijk om de elektrische machines binnenshuis onbeperkt te gebruiken, zonder emissie en met een zeer laag geluidsniveau. Tegelijkertijd hebben de wijzigingen geen invloed op de prestaties van de machine.

Riwal biedt veel meer dan alleen standaardmachines. We passen machines aan op basis van de vraag van de klant. De conversie van de JLG-1200SJP, JLG-800AJ, JLG-860SJ en de JLG-1350SJP hoogwerkers zijn enige voorbeelden hiervan. Deze machines zijn een duurzaam alternatief voor diesel aangedreven machines en zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met klanten, die specifieke behoeften hebben op gebied van duurzame oplossingen. Geen emissie en lage geluidsniveaus zijn gunstig voor het milieu en de gebruikers van onze machines. 

Innovatieve oplossingen
Wat deze innovatie uniek maakt, is het feit dat er geen vergelijkbare oplossing op de markt beschikbaar is. De beste in de categorie elektrische telescoophoogwerker heeft een werkhoogte van 20 meter, terwijl de JLG-1350SJP een werkhoogte heeft tot 43 meter.

Download de leaflet 100% elektrische (knikarm) telescoophoogwerkers van Riwal