Riwal 0
Menu

Riwal er din certificeret udlejer

Riwal er ISO og DRA Certificeret, hvilket sikre dig som kunde. Riwal har ISO certificeringerne ISO 9001 , ISO 14001 og OHSAS 18001. Når du vælger en DRA certificeret udlejer af materiel, kan du være sikker på at få løsninger, som er 100 % i orden, når det gælder kvalitet, sikkerhed og miljø.
 
I 'downloads' ovenover har du mulighed for at hente Riwals ISO certificeringer.

DRA certifikatet udstedes som bevis på, at Riwal følger lovgivningsmæssige krav og arbejder efter de branchestandarder for kvalitet, sikkerhed og miljø, som Materielsektionen i Dansk Byggeri har opstillet.

 

Færre driftsstop og højere effektivitet

Den høje kvalitet i det udlejede materiel gør dig mere effektiv, fordi der sker færre driftsstop og et effektivt samarbejde. Hos en DRA certificeret udlejer, som Riwal, er du sikker på, at lejet materiel er af meget høj kvalitet. DRA certifikatet er din garanti for, at Riwals materiel gennemgår et årligt intensivt eftersyn på et godkendt værksted, som er underlagt uvildig, ekstern kontrol. Certificering og kontrol varetages af det uafhængige kontrolorgan, Force Technology.

 

Gør din virksomhed mere miljøvenlig

Når du vælger Riwal, gør du samtidig din virksomhed mere miljøvenlig. Du er nemlig med til at mindske miljøbelastningen fra det lejede materiel. Med DRA certifikatet arbejder Riwal aktivt for en god sikkerhed og for at nedbringe sin miljøbelastning.

 

Sikkerhed for dine medarbejdere

DRA certificeringen øger sikkerheden for både dine og Riwals medarbejdere. Øget fokus på sikkerhed og kvalitet betyder desuden, at dine medarbejdere benytter materiel, hvor sikkerheden er i top.
Riwal arbejder målrettet for at sikre og forbedre et godt arbejdsmiljø. Det sker med et fuldt program for arbejdsmiljøstyring, politik og beredskab. DRA certificeringen er derfor med til at forbedre sikkerheden i hele bygge- og anlægsbranchen.

 

Riwal er ISO Certificeret

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • OHSAS 18001

 

DRA anbefales af Dansk Byggeri

En DRA certificeret materieludlejer er det sikre valg for dig, som går op i kvalitet, sikkerhed, driftsikkerhed og miljø. DRA Certificeringen anbefales af Dansk Byggeri – idet certificeringen medvirker til at forbedre kvalitet, sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø i bygge- og anlægsbranchen.

HØR HVAD DRA BETYDER FOR RIWAL:
Hvorfor Dra?