Riwal Valgte maskiner 0
Menu

Teleskoplæsser

Riwal er leveringsdygtig i et bredt udvalg af teleskoplæssere - uanset hvilken type eller hvilket mærke teleskoplæsser, du er på udkig efter, så kan du næsten være sikker på at finde den hos os. 

 

Du kan både købe og leje teleskoplæsser hos Riwal

Uanset om du ønsker at eje eller leje din teleskoplæsser, så kan du trygt henvende dig til os. Vi udlejer teleskoplæssere i hele Danmark og har samtidigt salg af både brugte og nye maskiner. 

 

Teleskoplæssere til udlejning

Vi har en stor maskinpark med maskiner og udstyr til arbejde i højden, hvor du bl.a. kan leje teleskoplæsser fra brands som:

Manitou 
Magni 
JCB

 

Teleskoplæssere til salg

Ønsker du at eje din teleskoplæsser, så kan vi tilbyde salg af både nye og brugte teleskoplæssere. Alle brugte maskiner er meget velholdte og serviceret efter alle gældende forskrifter. 

Her finder du vores maskiner til salg

 

Vi dækker hele Danmark

Riwal har kontorer fordelt rundt i hele landet, hvilket gør at vi kan servicere kunder i hele Danmark bedst og hurtigst muligt. Vi er kort sagt lige i nærheden, uanset om du har brug for en teleskoplæsser i Skagen eller i Gedser.

 

Kontakt os angående valg af teleskoplæsser

Du kan altid kontakt os med spørgsmål eller angående køb eller leje af teleskoplæsser. Vi sidder klar til at tage en snak om valg af maskine og udstyr på telefonnummer 70 10 00 97 - ønsker du, at vi skal kontakte dig, skal du bare udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.