MitRiwal - valg af den rette lift

4 oktober, 2022

Vælg den rette lift med MitRiwal

Husk du kan downloade MitRiwal appen til din IPhone eller Android, så du altid nemt og hurtigt kan finde en lift når du går rundt på byggepladsen eller hvor du ellers måtte skulle bruge en lift.

I mange tilfælde vil det være nemt at udpege den optimale lift til dit specifikke arbejde i højden. Ofte er det en blanding af at kunne regne ud hvilken arbejdshøjde og udlæg som er krævet, samt hvor meget vægt i platformen er krævet. 

Men andre gange vil det også være en svær og kompleks opgave at vælge den rette maskine til opgaven. Selv for personer med mange år i byggebranchen som har udvalgt og brugt lifte mange gange. Hvis man f.eks. skal arbejde i et område, hvor der ikke er meget plads til manøvrering af liften eller hvor liftens jordtryk ikke må være for stort. Dette kunne være hvis arbejdet foregår på et sensitivt område. Det kunne også være skrøbelige eller dyre gulv materialer. 

Uanset om du er ny eller erfaren i byggebranchen, eller har valgt lifte få eller mange gange, så har vi gjort det nemt for dig at specificere, identificere og leje den bedst passende lift hver eneste gang.

Find maskine – MitRiwal

På MitRiwal har vi bygget en brugervenlig feature til at finde den rette lift til enhver opgave. Definer din søgning ud fra kriterier omkring arbejdshøjde, løftekapacitet, og hvordan liften skal kunne nå arbejdsområdet i højden. Skal liften løftes vertikalt, i en lige vinkel eller i komplekse vinkler. 

Hvis liften skal kunne nå arbejdsområdet vertikalt vil saxlifte være den rette lifttype. Hvis arbejdsområdet skal nåes i en lige vinkel vil f.eks. ligearmet bomlift være den rette lifttype. Hvis der kræves løft i komplekse vinkler vil f.eks. en knækarmet bomlift eller en edderkoppelift være den rette lifttype at vælge til opgaven.

Benyt MitRiwal eller få en af vores eksperter ud til besigtigelse

Én af vores kerneværdier i Riwal er at det skal være nemt at være kunde hos os. Vi arbejder for at gøre opgaven nem for vores kunder. Det er én af årsagerne til at de vælger os. Søgefunktionen på MitRiwal er en del af værdiforøgelsen ved at være kunde hos os. Du behøver ikke selv at være ekspert i lifte for at kunne finde den rette lift til din opgave. Det kan funktionerne på MitRiwal hjælpe med, og ligeledes står vores eksperter altid klar til at hjælpe og komme ud på en besigtigelse for at udvælge den mest optimale maskine. Kontakt os for at få en ekspert ud til en besigtigelse. 

MitRiwal vil du også have muligheden for nemt og hurtigt at forespørge en leje. Det kan du så snart at du har fundet den bedst passende lift til dit arbejde i højden. 

Har du ikke MitRiwal?

Husk du kan downloade MitRiwal appen til din IPhone eller Android. Så kan du altid nemt og hurtigt finde en lift, når du går rundt på byggepladsen eller hvor du ellers måtte skulle bruge en lift.

Seneste nyt fra Riwal

Riwal præsenterer en ny version af kundeportalen MitRiwal!
Riwal forpligter sig til at levere innovative løsninger og forbedre kundeoplevelsen på tværs af vores platforme. Med den nye version af MitRiwal får kunderne en mere effektiv og brugervenlig løsning til at administrere deres maskinudlejning.
Læs mere…
Giraf på besøg hos Riwal Danmark
I den seneste tid har Riwal haft besøg af en helt særlig gæst på kontoret i Odense.
Læs mere…
Boels Rental opkøber Riwal
Boels Rental styrker sin position med den forventede fremtidige overtagelse af Riwal Boels Rental, en førende virksomhed i udlejningsbranchen, er stolte over at kunne annoncere en vellykket aftale om et fremtidige opkøb af Riwal, en velrenommeret virksomhed med en rig historie og ekspertise indenfor lifte (AWP (Aerial Work Platforms)).
Læs mere…