MitRiwal app kan hentes på smartphones verden over

15 januar, 2023

4 effektive digitale løsninger i MitRiwal

Ønsker du at downloade MitRiwal app'en kan du gøre det via dette link: https://myriwal.page.link/v2

Det at leje udstyr til store byggeprojekter eller industrielle arbejdspladser kan udfordrende. Men en løsning er ikke langt væk. Innovativt brug af digitale teknologier som f.eks. app’s og online kundeportaler kan spare dig tid, forbedre din effektivitet og reducere dine omkostningerne.

Kundeportalen MitRiwal hjælper dig med at få et overblik over dine maskiner, giver dig adgang til Riwal’s Key Performance Indicators, giver dig mulighed for at leje og afmelde maskiner 24/7, og opbevare dine fakturerer m.v. Alle disse features er tilgængelige hvor som helst og når som helst.

Digitale løsninger som MitRiwal, kan gøre dit arbejde nemmere på følgende måder:

Kommunikation

Store byggeprojekter eller industrielle pladser vil helt naturligt have mange lifte på deres arbejdsområde, hvilket gør det udfordrende at holde styr på maskinerne, leje kontrakter, faktura m.v. Den traditionelle måde at holde styr på disse processer kræver næsten en konstant kommunikation med udlejningsvirksomheden, men med MitRiwal, kan du holde styr på disse online – nemt og enkelt.

Du kan i MitRiwal se hele din lejehistorik, leje maskiner og afmelde maskiner. Kommunikationen bliver langt mere effektivt, fordi du kan gøre alt dette 24/7, uanset hvor du befinder dig.

Øge produktiviteten

På store byggeprojekter kan man nemt ”miste placeringen” af en maskine, hvilket forårsager unødigt stress for entreprenøren og byggelederne.

Riwal har integreret track units på maskinerne hvor man via MitRiwal nemt kan se de præcise lokationer på enhver maskine i realtid og data omkring, hvor meget maskinen bliver brugt. Det er endda muligt at tilføje notifikationer, således man vil modtage en meddelelse, hvis en maskine ikke har været i brug i f.eks. 24 timer. Derved kan man vælge at afmelde maskinen, hvis den har stået stille i en periode.

En kundeportal er særlig nyttig for personer, der som oftest arbejder ved en computer som f.eks. tilfældet er for ansatte i  indkøb og bogføring. Men for f.eks. byggeledere og sikkerhedspersonal som typisk er ude på byggepladsen, vil de nu kunne tilgå stort set samme funktioner direkte fra byggepladsen/arbejdsområdet, via MitRiwal app’en – tilgængelig til IOS og Android.

Yderligere tillader MitRiwal også entreprenører, at samarbejde når man arbejder på et projekt. F.eks. hvis Riwal har seks kunder, der arbejder på samme byggeprojekt, kan man skabe et projekt på portalen, hvor hver entreprenør, kan se hinandens maskiner. Denne grad af synlighed kan hjælpe med at forbedre produktiviteten på byggepladsen signifikant.

Mere bæredygtige løsninger

Der er et stort ønske om, at forbedre bæredygtigheden på byggepladser eller industrielle arbejdsområder. Dette inkluderer specielt at nedsætte CO2 udslip. Via kundeportalen kan man måle hvor meget CO2 ens maskiner udskiller, og dermed blive opmærksom på ens bæredygtighed.

Mange entreprenører benytter stadig diesel-drevne lifte. Én af grundene til dette er bl.a. fordi man ikke er bevidst omkring alternativerne. Riwal er en af de førende i verden til at omdanne diesel/benzin lifte til 100% el eller hybrid lifte. Disse el-lifte går på ingen måde på kompromis i forhold til præstationsevnen sammenlignet med de normale diesel-lifte.

I forlængelse deraf, leverer MitRiwal, data på de totale emissioner, som er sparet ved brug af el- eller hybrid lifte. Denne data kan downloades og benyttes til udarbejdelse af bæredygtige reporter eller lignende.

Træffe beslutninger på et bedre grundlag

MitRiwal er designet til at hjælpe kunder med at træffe beslutninger på et bedre grundlag, ved ikke kun at tænke på prisen alene. Men i stedet ved at kigge på de samlede omkostninger, der er ved at leje og operere hver enkel maskine. Ved at give vores kunder bedre indblik i disse omkostninger, ønsker vi at hjælpe vores kunder med at blive endnu mere effektive, produktive og sikre, når de arbejder i højden.

Ønsker du at downloade MitRiwal app’en kan du gøre det via dette link:

Link: https://myriwal.page.link/v2

Seneste nyt fra Riwal

Giraf på besøg hos Riwal Danmark
I den seneste tid har Riwal haft besøg af en helt særlig gæst på kontoret i Odense.
Læs mere…
Boels Rental opkøber Riwal
Boels Rental styrker sin position med den forventede fremtidige overtagelse af Riwal Boels Rental, en førende virksomhed i udlejningsbranchen, er stolte over at kunne annoncere en vellykket aftale om et fremtidige opkøb af Riwal, en velrenommeret virksomhed med en rig historie og ekspertise indenfor lifte (AWP (Aerial Work Platforms)).
Læs mere…
Riwal lancerer ny hjemmeside
Med vores nye hjemmeside, gør vi det nemmere at leje maskiner. Sammen med den opdaterede version af MitRiwal, som lanceres i marts, giver vi vores kunder en digital opgradering, der vil være med til at forbedre udlejningsoplevelsen.
Læs mere…