12 oktober, 2022

Leje af 12 meter lift hos Riwal

Står du og mangler et lift til opgaver, der kræver en arbejdshøjde på 12 meter?

Vi har flere typer af lifte som kan hjælpe dig med at klare dit arbejde i 12 meters højde. Præcis hvilken type af lift som du skal vælge afhænger i høj grad af hvilket område du skal arbejde i; Er det er indendørs eller udendørs, skal liften skal kunne løftes vertikalt op eller der kræves en lift som har et horisontalt udlæg? 

Af saxlifte som har et vertikalt løft kan JLG-330LRT, JLG-3394RT og Genie GS3390RT være gode bud på diesel-drevne saxlifte, som kan benyttes bruges til udendørs arbejde. 

Kræver dit arbejde i højden elektriske maskiner med horisontalt udlæg kan søjleliften JLG Toucan T12E+ med en arbejdshøjde på 12,65 meter være et rigtig godt bud. 

Man vil også altid kunne vælge en maskine med lidt højere arbejdshøjde for at være på den sikre side. 

Uanset om du har brug for en midlertidig lift løsning til et kortsigtet projekt eller en langsigtet lift løsning, kan vores team finde den perfekte maskine til dine behov. Se vores udvalg af lifte med arbejdshøjder op til 12 meter eller kontakt os for personlig vejledning.

Hvorfor leje er det bedre valg til lifte

Når det kommer til lifte, giver leje en række fordele frem for at købe. Det er en omkostningseffektiv løsning, da den eliminerer behovet for en stor investering. Derudover giver leje mulighed for fleksibilitet med hensyn til det nødvendige udstyr til forskellige projekter og eliminerer behovet for vedligeholdelse og opbevaring af udstyret. Hos Riwal sørger vi for al vedligeholdelse for dig, så du kan fokusere på dit projekt.

Stol på Riwals ekspertise inden for liftudlejning

Riwal har stor erfaring med udlejning af lifte, teleskoplæssere, minikraner og trucks både i Danmark og internationalt. Vores nationale maskinflåde omfatter ca. 3000 maskiner fra førende virksomheder som JLG, Genie og Holland Lift. Vi tilbyder lifte med arbejdshøjder helt op til 58 meter, så de passer bedst til din virksomheds behov.

Vores team prioriterer sikkerhed over alt andet. Vi udfører regelmæssigt sikkerhedstjek og vedligeholdelse på alt vores udstyr for at sikre et sikkert arbejdsmiljø og fungerende materiel for vores kunder. Vi tilbyder også sikkerhedstræning til vores kunder – bl.a. kan man blive IPAF uddannet hos Riwal Safety Training.

Lej en lift digitalt med MitRiwal

Ud over vores traditionelle lejemuligheder tilbyder Riwal også bekvemmeligheden ved digital leje gennem MitRiwal. Med MitRiwal kan du nemt leje en lift, tracke dine maskiner på leje og få adgang til vigtig information. Dette kunne være CE certifikater, årseftersynsdokumenter, fakturerer m.v., alt sammen fra din computer eller din mobil.

Med vores ekspertise og erfaring i adskillige projekter kan vi hjælpe dig med at træffe det bedste valg for din virksomhed. Kontakt os for hjælp til at finde den perfekte lift til dit projekt og udnyt vores fleksible lejemuligheder. Stol på Riwal for alle dine liftudlejningsbehov i Danmark med højt fokus på sikkerhed og bekvemmeligheden ved vores digitale lejeværktøj, MitRiwal.

Seneste nyt fra Riwal

Riwal præsenterer en ny version af kundeportalen MitRiwal!
Riwal forpligter sig til at levere innovative løsninger og forbedre kundeoplevelsen på tværs af vores platforme. Med den nye version af MitRiwal får kunderne en mere effektiv og brugervenlig løsning til at administrere deres maskinudlejning.
Læs mere…
Giraf på besøg hos Riwal Danmark
I den seneste tid har Riwal haft besøg af en helt særlig gæst på kontoret i Odense.
Læs mere…
Boels Rental opkøber Riwal
Boels Rental styrker sin position med den forventede fremtidige overtagelse af Riwal Boels Rental, en førende virksomhed i udlejningsbranchen, er stolte over at kunne annoncere en vellykket aftale om et fremtidige opkøb af Riwal, en velrenommeret virksomhed med en rig historie og ekspertise indenfor lifte (AWP (Aerial Work Platforms)).
Læs mere…