Riwal 0
Meni

25 tra

Kako odabrati najbolji stroj? Proširena stvarnost je rješenje budućnosti

Smatrate li da je odabir pravog stroja za posao zahtjevan proces? Jeste li ikada iznajmili pogrešan stroj, ili ste shvatili da postoji i bolji za taj posao?


Nova rješenja


Odabir najbolje radne platforme za rad na visini ili teleskopskog viličara kako bi se vaš posao obavio na visini nije hitna odluka i stoga zahtijeva vrijeme i promišljenost. Potrebno je uzeti u obzir veličinu radnog prostora, minimalnu potrebnu radnu visinu i mjerenja ulaza u gradilište.


Najnovija inovacija tvrtke Riwal ubrzava ovaj proces, omogućujući vam da odaberete stroj s povjerenjem, i to odmah. Dodali smo značajku proširene stvarnosti u aplikaciji za iznajmljivanje My Riwal, što vam omogućuje da odaberete stroj, a zatim ga vidite u radnom prostoru jednostavnim dodirom prsta po ekranu.


Kako radi


Pomoću fotoaparata značajka proširene stvarnosti prikazuje sliku određenog stroja u okruženju koje kamera detektira. Jednostavno otvorite aplikaciju, odaberite svoj uređaj i kliknite "pogled u proširenoj stvarnosti". Fotoaparat će se otvoriti, a ikona će vas uputiti da pomičete kameru, okrenutu prema podu nekoliko sekundi. Zatim možete dodirnuti zaslon i uređaj će biti prikazan u proširenoj stvarnosti na fotoaparatu, kako bi se prilagodio radnom okruženju.


Tada je moguće pomicati stroj vertikalno i vodoravno unutar radnog prostora kako bi se utvrdilo je li radna visina dovoljna za obavljanje posla. Osim toga, ova značajka omogućuje da se vidi može li se određena platforma za rad na visini uklopiti kroz ulaz u radilište. Budući da je odabir najboljeg stroja za taj posao od ključne važnosti, ova vam značajka pomaže da to učinite prvi put. Naravno, Riwal tim za podršku je uvijek na raspolaganju za davanje savjeta putem telefona ili e-pošte ako još uvijek niste sigurni u vezi odabira stroja.


Detalji


Naša nova značajka proširene stvarnosti pokrenuta je na iOS verziji aplikacije My Riwal Rental, a ubrzo će uslijediti i verzija Androida. Naša tehnologija koristi BIM (Business Information Modeling) datoteke koje su pretvorene u datoteke proširene stvarnosti, što osigurava da strojevi imaju ispravne dimenzije kada se projiciraju u proširenoj stvarnosti.


Naše prvo lansiranje uključuje 50 najboljih modela strojeva za najam s dostupnim BIM datotekama. Na kraju, aplikacija My Riwal Rental učinit će svaki stroj s BIM datotekom dostupnim u značajki proširene stvarnosti.


Preuzmite aplikaciju My Riwal Rental besplatno na svim platformama kako biste koristili našu inovativnu značajku proširene stvarnosti!

 

iOS

Android

Pogledajte strojeve u proširenoj stvarnosti u aplikaciji My Riwal Rental

Poruka