Riwal selected machines 0
Menu

Allround HR coördinator

HQ Dordrecht, The Netherlands

Vind je het prettig om de interne klant centraal te stellen en mee te groeien in een veranderende organisatie? Ben jij communicatief, resultaatgericht en analytisch sterk? Switch je snel tussen taken en onderwerpen en stel je hierbij gemakkelijk prioriteiten? Dan kom ik graag met jou in contact! 

In deze veelzijdige, zeer dynamische allround functie ga je zelfstandig te werk, maar heb je tevens volwaardige sparringpartners die je zullen inspireren en motiveren. De werkomgeving is informeel en betrokken, met open communicatielijnen. Op deze locatie bestaat de afdeling momenteel uit een team van een HR Group Manager en HR adviseur. Om dit team te versterken, zijn wij per direct op zoek naar een fulltime collega.

 

Allround HR coördinator (m/v)

Locatie: Hoofdkantoor Dordrecht

 

Doel van de functie

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse HR operatie voor de holding en bewaakt de processen en procedures. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en management, je informeert en adviseert met betrekking tot de personeelsadministratie, training & opleiding, regelingen en arbeidsvoorwaarden. Je denkt actief mee over business vraagstukken en aan de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het (strategisch) HR-beleid. Bovendien ben je verantwoordelijk voor een goede kandidaatbeleving gedurende de gehele recruitmentprocedure.

Taken en verantwoordelijkheden 

 • Adviseren over en begeleiden van de invoering van HR instrumenten 
 • Optreden als ambassadeur voor SAP SuccessFactors; het beoordelings-/functionerings systeem binnen de organisatie
 • Deelnemen in diverse (internationale) HR projecten om de dienstverlening te blijven optimaliseren
 • Verantwoordelijk voor de administratie van alle HR aangelegenheden (aanstellingen, uitdiensttredingen, ziekteverzuim, personeelsmutaties, pensioen, opleidingen etc.)
 • Opstellen van diverse contracten, versturen, coördineren en het afhandelen hiervan
 • Voeren van exitgesprekken en de administratieve afhandeling coördineren
 • Ondersteunen en faciliteren van introductie van nieuwe medewerkers
 • Informeren en adviseren van het personeel betreffende training en opleiding
 • Verzorgen van vacatureplaatsingen, beheren van inkomende sollicitaties, inplannen en voeren van interviews, feedback geven
 • Eerste aanspreekpunt voor derde partijen, zoals scholen, uitzendbureaus, verzekeraars en leasemaatschappijen
 • Opstellen van rapportages voor diverse stakeholders, voorbereiden van presentaties en het opstellen van correspondentie

Vereisten

 • Afgeronde HBO opleiding richting HRM, Bedrijfspsychologie of Bedrijfskunde
 • 2 tot 4 jaar relevante werkervaring binnen HR in een internationale omgeving
 • Goede kennis van Nederlands arbeidsrecht, ARBO en sociale wet- & regelgeving
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring met MS Office en Google Apps

Bedrijfsinformatie

Riwal is gespecialiseerd in het (inter)nationaal verhuren en verkopen van hoogwerkers en verreikers waaronder JLG, Genie, Holland Lift en Manitou. Als dealer en verhuurbedrijf genereert Riwal een omzet van meer dan € 230 miljoen, terwijl het een vloot van 14.500 verhuureenheden heeft en 1.600 medewerkers in 16 landen (in Europa, het Midden-Oosten, India en Kazachstan) in dienst heeft.

Riwal werd opgericht in 1968 en heeft de afgelopen tien jaar een sterke internationale groei doorgemaakt, om een van de grootste niet-beursgenoteerde bedrijven in de sector te worden. De Riwal-cultuur heeft zijn basis in innovatie, trots, volharding, positieve houding, hard werken, pragmatisch denken en loyale medewerkers. Daarnaast zijn aandacht voor de klanten, professionaliteit, veiligheid en integriteit essentiële componenten. Onderscheidend is de voortdurende drang om groei te realiseren, gecombineerd met een ambitieuze strategie om de organisatie continu en optimaal te verbeteren, van operatie tot directieniveau.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 40 uur per week met een marktconform salaris. Wij hanteren een variabele bonusregeling afhankelijk van resultaat onderneming en persoonlijk presteren. De gemiddelde uitkering in de afgelopen drie jaar was 15% van het bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Aan deze regeling kunnen geen garantie rechten worden ontleend. Tevens bieden wij een zeer interessante beschikbare premie pensioenregeling aan bij Nationale Nederlanden met maar 1% eigen bijdrage. Daarnaast heb je maar liefst 29 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering bij ONVZ, met korting op de basisverzekering en aanvullende modules. 
Je komt terecht in een dynamische, resultaatgerichte en informele werkomgeving op een mooie locatie in het centrum van Dordrecht, zeer gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als auto. Op werkdagen wordt er een gevarieerde lunch aangeboden op kantoor voor alle afdelingen. Bovendien krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie vorm te geven.

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jelena Pantelic (recruiter a.i.) op telefoonnummer 06 50 27 37 78 of verstuur direct je sollicitatie naar jelena.pantelic@riwal.com
Binnen 5 werkdagen krijg je terugkoppeling van ons. Een assessment is tevens onderdeel van de sollicitatieprocedure.