Riwal Geselecteerde machines 0
Menu
Ruim assortiment nieuwe & gebruikte hoogwerkers

Hoogwerker kopen

Een gebruikte of nieuwe hoogwerker kopen is de ideale oplossing om op grote hoogte veilig uw werk te kunnen doen. Een hoogwerker aanschaffen kan veel ondernemers een belangrijke en strategische bedrijfsbeslissing zijn.

 

Nieuwe Hoogwerker kopen bij een JLG Dealer

Riwal is in Nederland sinds 1995 exclusief dealer van JLG Industries. Als dealer importeert en verkoopt Riwal een zeer breed assortiment hoogwerkers en verreikers van het merk JLG. Naast de verkoop van nieuwe machines bieden wij ook gebruikte hoogwerkers aan op de markt. Al onze gebruikte hoogwerkers komen rechtstreeks uit de verhuurvloot en zijn volgens fabrieksvoorschrift onderhouden.

Een gebruikte of nieuwe hoogwerker kopen is een grote beslissing. Wij helpen u dan ook graag de juiste machine te selecteren voor uw werkzaamheden. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een gebruikte of nieuwe hoogwerker volledig aanpassen naar uw voorkeur. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd de beste hoogwerker koopt voor elke gewenste toepassing. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderdelen en onderhoud aan uw machine. Zo blijven we ook na uw aankoop betrokken.

Gebruikte hoogwerker kopen

Een gebruikte hoogwerker kopen doet u bij Riwal. We zijn al jaren marktleider in verschillende Europese landen op het gebied van hoogwerkers en hebben inmiddels een gerenommeerde naam opgebouwd bij onze klanten. U kunt bij ons een nieuwe of gebruikte hoogwerker kopen in het volste vertrouwen dat de kwaliteit van de hoogwerker optimaal is en dat deze beschikt over de laatste stand der techniek.

 

Telescoophoogwerker Verreiker kopen Rupshoogwerker Schaarlift Hoogwerker te koop Spinhoogwerker Schaarhoogwerker Verhuur hoogwerkers Kleine hoogwerker Schaarhoogwerker kopen