Riwal Geselecteerde machines 0
Menu
Bekijk ons huuraanbod JLG & Manitou verreikers

Verreiker huren

Verreikers zijn multifunctionele machines waarmee u zware lasten op moeilijk bereikbare plaatsen kunt neerzetten of weghalen. Verreikers vinden vooral hun weg op de bouwplaats of bij agrarische bedrijven. Riwal is specialist in werken op hoogte. Wilt u een verreiker huren? Dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Diverse verreikers te huur

Bij Riwal kunt u altijd een passend type vaste of roterende verreiker huren van gerenommeerde merken als Manitou en JLG. Het bereik van deze kwaliteitsmachines varieert van 6 meter tot maar liefst 21 meter voor de MANTIOU MRT 2150. Het maximale hefvermogen van de verreikers bedraagt 5000 kg zodat u in vrijwel elke situatie voldoende functionaliteit in huis heeft om elk karwei aan te kunnen.

Nieuwe verreiker huren bij Riwal

Omdat we bij Riwal kwaliteit erg belangrijk vinden investeren we in innovatie. Dit betekent dat u bij de huur van een verreiker altijd de beschikking heeft over de nieuwste machines die zijn ontwikkeld volgens de laatste stand der techniek. Daarbovenop ontvangt u uiteraard passend advies om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste verreiker voor uw werk zult huren. Bij Riwal huurt u enkel verreikers van topmerken.

Gaat u voor het eerst een verreiker huren? Om de veiligheid van het werken met een verreiker te waarborgen heeft Riwal verschillende opleidingen ontwikkeld. De opleidingen worden gegeven in het Riwal opleidingencentrum. Na het succesvol afronden van onze verreiker opleidingen ontvangt u het waardevolle BMWT of TCVT diploma. Hiermee kunt u aantonen dat u voldoet aan de wettelijke verplichting van deskundigheid. Belangrijker nog, u weet precies hoe u uw werkzaamheden zo effici├źnt mogelijk en op een veilige manier kunt uitvoeren.

 

Hoogwerker verhuur Spinhoogwerker huren Autohoogwerker huren Heftruck huren Verreiker huren Schaarhoogwerker huren Verhuur hoogwerkers Kleine hoogwerker Schaarhoogwerker kopen