Riwal Geselecteerde machines 0
Menu

Autohoogwerker huren


Een autohoogwerker is een flexibele, verrijdbare hoogwerker. Het grote voordeel van een autohoogwerker huren is dat u deze gemakkelijk zelf naar de werklocatie kan besturen en dus geen transport kosten betaald. Daarnaast neemt hij relatief weinig ruimte in beslag. Bedrijven die een autohoogwerker huren zijn actief in verschillende branches. Autohoogwerkers worden onder andere ingezet bij het repareren en onderhouden van windmolens, het snoeien van bomen en bij het zemen van ramen van grote gebouwen. Als u een autohoogwerker wilt huren bij Riwal, dan heeft u keuze uit een werkhoogte van 21, 22 of 27 meter.

 

Gebruikte autohoogwerker kopen

Huurt u met grote regelmaat? Dan is een autohoogwerker kopen wellicht een beter idee. Bij Riwal kunt u gebruikte autohoogwerkers kopen voor als u overweegt eigen materieel aan te schaffen. Een autohoogwerker kopen heeft verschillende voordelen. Zo bent u nooit meer afhankelijk bent van derden. Anderzijds hebben ondernemers die een gebruikte autohoogwerker kopen wel onderhoud aan de autohoogwerker. In ons assortiment vindt u met regelmaat een gebruikte autohoogwerker van topkwaliteit, die direct uit onze verhuurvloot komt en uitstekend is onderhouden. Bekijk direct het aanbod.

Autohoogwerker huren bij Riwal

Riwal is van oorsprong een familiebedrijf met een rijke historie. Persoonlijke aandacht en service staan centraal in onze onderneming. We zijn al jaren marktleider in verschillende Europese landen en we hebben inmiddels een gerenommeerde naam opgebouwd bij onze klanten. Zij kopen of huren een autohoogwerker bij Riwal Hoogwerkers, omdat onze machines in optimale conditie verkeren. Bekijk direct het aanbod via bovenstaand oranje button. 

Hoogwerker verhuur Spinhoogwerker huren  Heftruck huren Verreiker huren Schaarhoogwerker huren Verhuur hoogwerkers Kleine hoogwerker Schaarhoogwerker kopen