Riwal Bekijk geselecteerde producten 0
Menu

Rupshoogwerker kopen

Een rupshoogwerker is de ideale machine voor gebruik op een onverharde ondergrond. Ongevoelig voor zand en modder bereikt elke rupshoogwerker van Riwal moeiteloos zijn bestemming, zodat u veilig en efficiënt kunt werken op hoogte.

Er zijn 2 soorten rupshoogwerkers: de rupsschaarhoogwerkers en rupstelescoophoogwerkers. Beide rupshoogwerkers zijn uitermate geschikt voor buitengebruik in alle weersomstandigheden en worden vaak ingezet op bouwplaatsen bij nieuwbouwwerkzaamheden of in de tuin- en kassenbouw. Een enkele hoogwerker is bovendien voorzien van een groter werkplatform en heeft een groter hefvermogen zodat u meer materiaal kunt meenemen.

 

Kwalitatieve rupshoogwerkers kopen bij Riwal

U kunt bij Riwal terecht als u van plan bent een rupshoogwerker aan te kopen. Als u voor ons kiest, kiest u voor zekerheid. Elke rupshoogwerker voldoet aan de modernste eisen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en veiligheid en is geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten zoals JLG en Hitachi. De kwaliteit van Riwal vindt u niet alleen terug in onze rupshoogwerkers, ook in de service en bereikbaarheid doen we er alles aan u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit betekent dat we u bij de koop of huur van een rupshoogwerker zullen voorzien van het beste advies. Ook is het mogelijk uw medewerkers op te leiden om het werken met een hoogwerker onder de knie te krijgen.

Waarom kopen bij Riwal? Kwaliteit en service staan voorop. Door onze vele vestigingen in binnen én buitenland kunnen we u altijd helpen vóór, tijdens en na uw aankoop. Zo blijven we betrokken bij uw bedrijf.

Heeft u interesse in het kopen van een hoogwerker, verreiker of heftruck? Informeer naar de mogelijkheden!Hoogwerker verhuur Spinhoogwerker huren Autohoogwerker huren Heftruck huren Verreiker huren Schaarhoogwerker huren Verhuur hoogwerkers Kleine hoogwerker Schaarhoogwerker kopen