Riwal Bekijk geselecteerde producten 0
Menu
Meer dan 100 soorten & maten hoogwerkers!

Hoogwerker verhuur

Bij Riwal zijn we gespecialiseerd in het verhuur van hoogwerkers. We staan bekend als marktleider in Europa als het gaat om hoogwerker verhuur aan elke soort onderneming. Met een internationaal aanbod van 13 000 hoogwerkers in alle soorten en maten, bedienen we onze klanten zowel in het binnen- als buitenland. Kwaliteit en service staan voor ons centraal.

Elke ondernemer kan bij ons terecht, zowel de kleine zelfstandige als KMO’s als multinationals. Wij zijn voornamelijk sterk vertegenwoordigd in de schoonmaakbranche, schildersbranche en bouw- en installatietechniek voor het verhuren van hoogwerkers.

 

Hoogwerker huren

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om hoogwerkers te huren bij Riwal. U mag er zeker van zijn dat de machines die door ons aangeleverd worden van de beste kwaliteit zijn. Bij Riwal investeren we volop in nieuwe technologie, zodat we steeds machines met de nieuwste technologie kunnen aanbieden.

Ook is het voor ons zeer belangrijk dat er veilig en efficiënt gewerkt kan worden. Sinds 2007 hebben we ons eigen opleidingsinstituut. Hier leren we bedrijven en medewerkers hoe ze veilig aan de slag kunnen gaan met ons materiaal.

Lokale hoogwerker verhuur

Door de lokale aanwezigheid met vestigingen in zowel Nederland als België is Riwal steeds in uw buurt. Op deze manier versterken we de band met lokale ondernemers en zorgen we ervoor dat ze lokaal terecht kunnen voor het verhuur van hoogwerkers.

Contacteer ons

Wilt u graag advies op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u steeds de meest optimale oplossing. Een hoogwerker bij Riwal huren betekent dat u altijd een machine op maat aangeleverd krijgt.

 

Hoogwerker verhuur Spinhoogwerker huren Autohoogwerker huren Heftruck huren Verreiker huren Schaarhoogwerker huren Verhuur hoogwerkers Kleine hoogwerker Schaarhoogwerker kopen