Riwal Bekijk geselecteerde producten 0
Menu

Schaarlift huren

Een schaarlift huren is onmisbaar voor een ieder die veilig op hoogte moet werken, zoals schilders, schoonmakers, installateurs of bouwondernemingen. Bij Riwal bent u aan het juiste adres om een eersteklas schaarlift te huren. Uw project zal in kaart worden gebracht om vervolgens de machine die het beste aansluit op de uit te voeren werkzaamheden te selecteren. Informeer naar de diverse machines of stel uw vraag aan één van onze adviseurs.

 

Schaarlift huren in alle soorten en maten

Bij Riwal kunt u zowel een elektrische als diesel aangedreven schaarlift huren. Het huuraanbod begint bij de JLG 1930ES. Deze lift is te huur met een werkhoogte van maximum 8 meter en een hefvermogen van maximum 230 kilogram. Voor een groot bereik kiest u beter de HL G 320 EL 30. Deze schaarlift kunt u huren voor het zware werk. Hij reikt 34 meter hoog en heeft een maximaal hefvermogen van 1000 Kg.

Schaarlift huren bij Riwal

Het huren van een diesel schaarlift is vooral interessant voor buitenwerken zoals gevelreiniging of schilderwerk. Door hun flexibiliteit zijn schaarliften bovendien inzetbaar op plaatsen waar weinig ruimte is, en kunt u ze naar elke plek manoeuvreren. De elektrische schaarlift wordt vooral binnen gebruikt in magazijnen en werkplaatsen. Maar ook voor fabrieken en bijvoorbeeld winkelcentra is een schaarlift huren een flexibele oplossing.

Een schaarlift of andere compacte hoogtewerker huren bij Riwal is de beste keuze. Riwal is een toonaangevende, Nederlandse totaalleverancier die gespecialiseerd is in de verhuur en verkoop van hoogtewerkers, en marktleider is in talloze Europese landen. Onze verhuurvloot bestaat uit 13.000 hoogtewerkers in alle soorten en maten. Riwal is er voor alle ondernemers, van kleine zelfstandige tot multinational.

Wilt u meer weten? Bekijk ons aanbod schaarliften via bovenstaande oranje button!

 

Hoogwerker verhuur Spinhoogwerker huren Autohoogwerker huren Heftruck huren Verreiker huren Schaarhoogwerker huren Verhuur hoogwerkers Kleine hoogwerker Schaarhoogwerker kopen