Riwal Bekijk geselecteerde producten 0
Menu

Schaarhoogwerker huren

Bent u van plan om een schaarhoogwerker of schaarlift te huren? Dan bent u bij Riwal aan het juiste adres. Onze producten vinden hun weg naar schilders, schoonmakers, landbouwbedrijven en andere sectoren waar werknemers veilig op hoogte hun werk moeten uitvoeren.

 

Een schaarhoogwerker heeft tal van voordelen, onder andere stroomaansluiten op de werkplatformen, makkelijk te transporteren op veel verschillende soorten ondergronden.

U kunt bij Riwal terecht voor het huren van zowel elektrische als diesel aangedreven schaarliften. De diesel aangedreven schaarhoogwerker is perfect voor outdoor situaties waarbij meer werkruimte in het platform en zwaardere liftcapaciteit gewenst is. Een elektrische schaarhoogwerker kan u huren voor zowel indoor als outdoor situaties.

Het merk JLG biedt drie types van elektrische schaarhoogwerkers die u kunt huren: de ES serie, LE serie en LiftLux™ Elektrische Serie. Daarnaast biedt Riwal de schaarhoogwerkers van Holland Lift.

Betrouwbare schaarhoogwerker huren

Als u bij Riwal een schaarhoogwerker huurt garanderen we u dat u steeds het beste materiaal aangeleverd krijgt. Al onze schaarliften zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten. Ook is het mogelijk om een schaarlift inclusief bedieningsmedewerker te huren. Deze beschikt over alle certificaten en vergunningen die nodig zijn om veilig en efficiënt op uw locatie te werken.

 

Schaarhoogwerker huren in de Benelux

Met vestigingen in Nederland (Dordrecht, Groningen, Amsterdam, Almelo & Eindhoven) en België (Antwerpen & Genk) werkt Riwal aan het realiseren van een landelijke dekking in de Benelux. Hiermee zorgen we ervoor dat zowel onze bestaande als nieuwe klanten steeds bij hen in de buurt een schaarhoogwerker kunnen huren.

Contacteer ons

Wilt u graag advies op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we samen uw doelen doorlopen en u de meest optimale oplossing aanbieden. Een hoogwerker bij Riwal huren betekent dat u altijd een machine op maat aangeleverd krijgt.


Hoogwerker verhuur Spinhoogwerker huren Autohoogwerker huren Heftruck huren Verreiker huren Schaarhoogwerker huren Verhuur hoogwerkers Kleine hoogwerker Schaarhoogwerker kopen