Riwal Bekijk geselecteerde producten 0
Menu

Knikhoogwerker huren

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte, en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een totaalleverancier.

Behalve voor het verhuur en het onderhoud van knikhoogwerkers kunt u bij ons ook terecht voor eersteklas machine onderdelen. Wij zijn uw kennispartner voor opleidingen in het besturen van een knikarmhoogwerker.

 

Een knikhoogwerker huren

Riwal investeert constant in haar verhuurvloot. Alleen al in 2015 en 2016 worden er in de Benelux ruim 900 machines vervangen. Hierdoor zijn onze machines gemiddeld slechts 4 jaar oud. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Hebt u vlug een knikhoogwerker nodig? Neem dan contact met ons op via (0032) 03 354 37 87 om de verhuur mogelijkheden te bespreken.

Onderdelen voor uw knikhoogwerker

Bij Riwal zijn alle originele onderdelen voor uw knikarmhoogwerker verkrijgbaar. Ons magazijn bevat alleen originele onderdelen van topmerken zoals JLG, Snorkel, Teupen, Holland Lift en Trojan. Als de stukken op voorraad zijn leveren we wereldwijd binnen 24 uur.
Voor meer informatie over knikhoogwerker onderdelen kunt u contact met ons opnemen via parts@riwal.com.
Onderhoudscontracten knikhoogwerker
Wij hebben al 35 jaar lang een eigen onderhoudsdienst. U kunt bij ons terecht voor zowel onderhoud als reparatie, maar ook voor de keuring van uw knikarmhoogwerker. Dit kan op incidentele basis, of door een servicecontract met ons af te sluiten. Wilt u meer informatie? Stuur dan gerust een e-mail naar ron.ten.hove@riwal.com.

Veilig leren werken met uw knikhoogwerker

Riwal is een officieel opleidingscentrum voor IPAF hoogtewerker opleidingen. Wilt u ook uw PAL- Card halen? Lees dan meer over onze hoogtewerker opleidingen.

 

Hoogwerker verhuur Spinhoogwerker huren Autohoogwerker huren Heftruck huren Verreiker huren Schaarhoogwerker huren Verhuur hoogwerkers Kleine hoogwerker Schaarhoogwerker kopen